Ρόμπερτ Πάτινσον: Λέει συνεχώς ψέμματα «για να μην βαριέται ο κόσμος»

Ρόμπερτ Πάτινσον: Λέει συνεχώς ψέμματα «για να μην βαριέται ο κόσμος»

Το ραντεβού με τη stalker θαυμάστρια, το γεγονός ότι δεν λούζει τα μαλλιά του και πολλά άλλα αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του ηθοποιού στις συνεντεύξεις του

pattinson4363
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποκάλυψε ότι λέει ψέματα στις συνεντεύξεις του.

Μιλώντας στο GQ πριν μερικούς μήνες, ο ίδιος παραδέχτηκε πως του αρέσει να «επινοεί ιστορίες ή να λέει πράγματα, που μπορεί να προκαλέσουν εντύπωση» σε δηλώσεις του.

«Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος με βαριέται και πρέπει απλά να πω κάτι. Από το να μη λέω τίποτα, ίσως αυτή είναι μια λύση» είχε αναφέρει.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Marca, μερικά από τα ψέματα που έχει πει σε συνεντεύξεις του, περιλαμβάνουν το ραντεβού με την ενοχλητική stalker, το γεγονός πως δεν λούζει τα μαλλιά του, αλλά και το ότι έχει ζήσει ως άστεγος.
shutterstock_256336423

Ποια είναι όμως τα μεγαλύτερα ψέματα που έχει πει ο ηθοποιός;

Δεν λούζει τα μαλλιά του
Σε συνέντευξή του στην Chicago Tribune το 2012, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν έπλυνε τα μαλλιά του και ότι το χτένισμά του ήταν αποτέλεσμα «συσσωρευμένων από χρόνια υπολειμμάτων επειδή δεν λούζεται». Αυτό όμως, είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, κατά το δημοσίευμα.

Η προφορά του που αλλάζει
Ο Πάτινσον δεν αρκέστηκε στις συνεντεύξεις, αλλά το άρχισε να το κάνει και σε κάστινγκ. Η προφορά του κάποτε, προβλημάτισε τους παραγωγούς μιας ταινίας, γιατί κάθε μέρα ήταν διαφορετική: «Πάντα ερχόταν ως διαφορετικός άνθρωπος» είχε δηλώσει άτομο από τον χώρο που συνεργάστηκε μαζί του για τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν τον έπιασε να λέει ψέματα
Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι ο Πάτινσον «πιάστηκε» να λέει ψέματα στον Κρίστοφερ Νόλαν. Ήταν για τον ρόλο του Μπάτμαν στην ομώνυμη ταινία. Πιο συγκεκριμένα, η ακρόαση του φιλμ «Batman» συνέπεσε χρονικά με τα γυρίσματα του «Tenet» και ο Πάτινσον είπε στον Νόλαν ότι είχε μια οικογενειακή έκτακτη υποχρέωση.

«Έπρεπε να κρατήσω ό,τι είχε να κάνει με τον "Μπάτμαν" μυστικό, οπότε έπρεπε να πω ψέματα στον Νόλαν όταν πήγα για ακρόαση. Του είπα ότι είχα μια έκτακτη οικογενειακή υποχρέωση. Και, μόλις το είπα αυτό εκείνος είπε "Θα παίξεις τον Μπάτμαν, σωστά;"» εξήγησε ο Πάτινσον σε δηλώσεις του.
25374907
Κλείσιμο

Έζησε ως άστεγος
Ένα άλλο από τα πιο διαβόητα ψέματά του, ήταν το 2012, όταν σε μια συνέντευξη με τον Τζίμι Κίμελ του είπε ότι ήταν άστεγος και ζούσε στο δρόμο και συγκεκριμένα, πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών.

Το δείπνο με τη stalker θαυμάστρια
Αφού ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι λέει ψέματα, πολλοί άρχισαν να αμφισβητούν την ιστορία του σχετικά με τη θαυμάστρια που τον ακολουθούσε σε πολύ ενοχλητικό βαθμό, έξω από ένα ξενοδοχείο όπου διέμενε το 2009. Εκείνος είχε πει ότι της ζήτησε να βγουν για φαγητό.

«Υπήρχε μία θαυμάστριά μου που βρισκόταν συνεχώς πίσω μου στον δρόμο, μου έστελνε μηνύματα, με παρακολουθούσε. Τελικά, της ζήτησα να βγούμε για φαγητό. Της μίλησα για όλα τα άσχημα συμβάντα της ζωής μου, ξεκίνησα να γκρινιάζω και τελικά, έφυγε κλαίγοντας και δεν γύρισε ποτέ πίσω. Οι άνθρωποι με βαριούνται» είχε δηλώσει ο ηθοποιός και κατά την ισπανική εφημερίδα, είναι ένα ακόμη από τα πιο μεγάλα δημόσια ψέματά του.

25339686
Φωτογραφίες: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης