Η επιστροφή του «Survivor» και ο τηλεοπτικός κανιβαλισμός

Η επιστροφή του «Survivor» και ο τηλεοπτικός κανιβαλισμός

Λίγο πριν την εκκίνηση του β’ μισού της σεζόν, οι τηλεοπτικές μηχανές ξαναζεσταίνονται

surviror
Δεν μπορεί να πανηγυρίζεις επειδή είχες πρώτος την είδηση για το κόψιμο μιας εκπομπής. Δεν μπορεί να διεκδικείς παράσημο αποκλειστικού για μία πληροφορία που θέλει πολλούς συναδέλφους να μένουν χωρίς δουλειά. Εχει ξεφύγει το σινάφι μας. Και θα το πληρώσει ακριβά. Καθημερινά διαβάζω αναρτήσεις όπου όλοι διεκδικούν την πρωτιά της είδησης, που μαλώνουν άλλους γιατί το είπαν ενώ εκείνοι το είχαν πρωτοπεί, που εκθέτουν άγαρμπα εαυτούς. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι επίδειξη ισχύος σε φαιδρά μετερίζια. Όχι ότι πολλά αποκλειστικά δεν έχουν αξία. Όμως να είναι ρεπορτάζ και να υπάρχει είδηση… Που δεν αφορά μόνο την τηλεοπτική εσωστρέφεια αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί.

Με αφορμή τα παραπάνω να πούμε πως δεν κόβεται η εκπομπή του Γιάννη Μπέζου «Ό,τι αγαπώ» στο Open. Παραμένει και επιμένει.

Επίσης τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και χρήζουν ήδη διαδόχους για την Μάριον Μιχελιδάκη είναι πολύ άκομψα και φυσικά τα διαρρέουν οι ενδιαφερόμενοι αντικαταστάτες…


Δεν κόβονται επίσης οι «Ρίζες» του Θανάση Ευθυμιάδη από το Mega όπως και το «Celebrity Game Night» τα οποία παραμένουν στο πρόγραμμα. Μία μικρή ανάπαυλα θα κάνει το παιχνίδι της Σμαράγδας Καρύδη για την περίοδο των εορτών και θα επιστρέψει δριμύτερο τον Ιανουάριο του 2023.
karydi_mega__1_

Τότε που θα επιστρέψει στις οθόνες και το «Survivor» με την εκδοχή All Star. Το Star φυσικά δεν το λες και με άνεση για κάποιους παίκτες, τους περισσότερους, αλλά τέλος πάντων… Το άβολο είναι ότι εκτίθενται τρομερά και ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να τους βλέπει να κάνουν πράξη το «Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη».

Το τρέιλερ του πιο επιτυχημένου ριάλιτι είναι ήδη στον αέρα από το μεσημέρι και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Αναμφισβήτητα είναι σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός και θα αλλάξει τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό τοπίο.
survivor

Δεν έχει γίνει πρόταση στο Στέλιο Κουδουνάρη για το «My style rocks». Αντιθέτως πρόταση για συζήτηση έγινε αρχικά στον Γιώργο Ντάβλα και εν συνεχεία στον Χάρη Ντάβλα. Δεν προχώρησε όμως…

Σε λάθος σημεία ψάχνετε τις διαρροές, αγαπημένοι μου. Ο καλός δημοσιογράφος ξέρει να έχει πηγές που ουδείς φαντάζεται. Sent.

Διπλό κουίζ απόψε για να ξεπληρωθούν τα χθεσινά χρέη.

Το πρώτο: Ποια παρουσιάστρια η οποία βρίσκεται εκτός διαρρέει μόνη της ότι επιστρέφει αλλά κανένα κανάλι δεν ενδιαφέρεται; Όχι, δεν είναι η Ιωάννα, αφήστε την πια να ηρεμήσει.

Τα δεύτερο: Ποια δύο πρόσωπα δεν προσκαλούνται ποτέ σε late night μεγάλου σταθμού αν και ανήκουν σ’ αυτόν;


Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρεσβυτέρα άδειασε τη θυρίδα και έβαλε 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της ΜΚΟ

Κακοκαιρία Άριελ: Επί ποδός η Πολιτική Προστασία - Οδηγίες προς τους πολίτες

ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθησαν θείος και ανιψιά που «έσπρωχναν» στις πιάτσες των ναρκωτικών μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης