Η Ελένη, η Ρούλα και ο τηλεοπτικός μύθος

Η Ελένη, η Ρούλα και ο τηλεοπτικός μύθος

Από αγάπη υπερβολική, θα πεθάνω, τραγουδά η απόλυτη και ταυτίζομαι

TV_menegaki-koromila
Η Ελένη Μενεγάκη και η Ρούλα Κορομηλά είναι οι μεγαλύτερες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Σε βεληνεκές. Θέσεις κατακτημένες και ακλόνητες. Δύσκολα θα ξεπεραστούν. Λόγω εποχής, λόγω συνθηκών, λόγω αλλαγής διαθέσεων και προθέσεων. Η κάθε μία χάραξε τον δρόμο της με πολλά συν και πλην, με σκαμπανεβάσματα σε τηλεθέαση και αποδοχή. Όμως πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες. Ένα βήμα μπροστά από όσα έγιναν και θα γίνουν.

Η Ρούλα για παράδειγμα επέστρεψε όταν έπρεπε, όταν το αποφάσισε, όπως έκρινε ότι έπρεπε να γίνει. Σε μία εξαιρετική παραγωγή με εκλεκτούς καλεσμένους και έναν σταθμό ισχυρό να την στηρίζει. Πιο ώριμη από ποτέ με μία διακριτική λάμψη, με μία εσωτερική ακτινοβολία και τον μαγικό συνδυασμό άγχους και αγωνίας με αυτοπεποίθηση. Είναι μία άψογη επαγγελματίας, μία καλά διαβασμένη παρουσιάστρια. Είναι το νούμερο ένα. Και κάτι ακόμη. Είναι μία τρυφερή και δοτική γυναίκα, συνάδελφος με ευαισθησίες και ενσυναίσθηση.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coldu2im9cfd)

Η Ελένη είναι μία ευφυής τηλεπερσόνα. Γοητευτική, δυναμική και πάντα μαγνήτης τόσο στο πλατό όσο και στη ζωή. Μία τηλεοπτική Σταχτοπούτα. Μία γυναίκα, η οποία όταν σε κοιτάζει στα μάτια σε χτυπά συναισθηματικό ρεύμα. Η Ελένη είναι μία ιστορική περίπτωση στην τηλεοπτική αρένα. Μοναδική και μαγική.

Αμφότερες οι προαναφερθείσες είναι κυρίες που αξίζουν πολλά εύσημα για τα όσα πέτυχαν. Ωστόσο ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Και οι δύο απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν να «γυρίσει» η αρνητική κριτική υπέρ τους. Το γνωρίζω καλύτερα από πολλούς, πιστέψτε με. Υπήρξα αυστηρή πολύ απέναντί τους ειδικά στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη. Ισως, μάλιστα, και το λέω δημόσια για πρώτη φορά, την αδίκησα κάποιες φορές. Προς τιμήν της ουδέποτε αντέδρασε.

Η συνάντησή τους την Παρασκευή ήταν ευχάριστη, ήταν απολαυστική, ήταν αληθινή. Η κάθε μία ήταν εξαιρετική για διαφορετικούς λόγους. Μια ένσταση μόνο και τελειώνει για μένα το θέμα, το οποίο κινδυνεύει να ξεχειλώσει άνευ λόγου.

Είναι προτιμότερο να αναγνωρίσεις δημόσια ότι μία αψιμαχία δίχως ουσιαστικό λόγο, η οποία συντηρήθηκε για λόγους εντυπωσιασμού περισσότερο, υποχωρεί για να την διαδεχτεί μία ώριμη και ειλικρινής συμφιλίωση, παρά να προσπαθήσεις να πείσεις πως εδώ και δεκαετίες βλέπαμε τους φίλους σαν εχθρούς να μονομαχούν στα πλατό και στα τηλεοπτικά μετερίζια και τελικά ήταν ο Δον Κιχώτης. Τίποτα δεν θα αλλάξει. Ισως μάλιστα η μεταμέλεια για τα λάθη είναι πιο γοητευτική από το αλάθητο που προϋπάρχει.

Καληνύχτα και καλή συνέχεια.

Ειδήσεις σήμερα:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Η θυρίδα της πρεσβυτέρας, τα πολυτελή ΙΧ, οι «υπηρέτες» και τα «χαρτζιλίκια»

Κορωνοϊός - Κίνα: Ο Σι κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο - Εντείνεται η βία από τις Αρχές για να σταματήσουν οι διαδηλώσεις

Κολωνός: «Μόνο ένα θαύμα μπορεί να συνεφέρει το παιδί μου», λέει η μητέρα του 5χρονου που δίνει μάχη για τη ζωή του



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης