Τάσος Τζιβίσκος: Ο «Παράσχος» του «Μαύρου Ρόδου» μιλάει για τον ρόλο του

Τάσος Τζιβίσκος: Ο «Παράσχος» του «Μαύρου Ρόδου» μιλάει για τον ρόλο του

Ο Τάσος Τζιβίσκος μίλησε για τη σειρά του MEGA, αλλά και την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής

mavro_rodo__4_
Ο ηθοποιός Τάσος Τζιβίσκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον χαρακτήρα που υποδύεται στη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και για τη ζωή του.

Για τον ρόλο του Παράσχου, αναφέρει: «Υποδύομαι τον Παράσχο. Δεν μπορώ να πω ότι έχω κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου. Ίσως, έχω κάποια χαρακτηριστικά τα οποία έχω περάσει στον χαρακτήρα του Παράσχου. Όπως το ότι λέει πολλά περισσότερα με το βλέμμα παρά με τις λέξεις. Έχω ζήσει τη νύχτα παλαιότερα στη ζωή μου. Έχω συναναστραφεί με ανθρώπους της νύχτας. Για τον Παράσχο δεν έχουμε δει πολλά πράγματα, κάτι έχει συμβεί στο παρελθόν, που τον έχει κάνει έτσι».

Και συνεχίζει: «Σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του και θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα. Αν δεν έκανα τον Παράσχο, θα διάλεγα τον Βίκο. Στα μπουζούκια έχω πάει 1,5 φορά στη ζωή μου», συμπλήρωσε σχετικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coon34cxgu0p)

Κλείσιμο
Για τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα του, είπε: «Έχω ψυχαναγκασμούς. Ισιώνω κάδρα σε τοίχους» και πρόσθεσε: «έκανα πυγμαχία, μαγειρεύω πολύ καλά και φοράω μόνο μαύρα».

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του. «Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 15-16 ετών, έπασχε από καρκίνο. Αυτό μου έμαθε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τα Θεία, δήλωσε: «θα προτιμούσα να κρατήσω για εμένα αν έχω σχέση. Δεν έχω αυτοσκοπό να κάνω οικογένεια ή παιδιά. Δεν έχω τόσο κοντινή σχέση με αυτό που λέμε θρησκεία, πιστεύω στον άνθρωπο».


Ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στο δήμο Καρύστου, λόγω του σεισμού

Με επικίνδυνη κακοκαιρία φεύγει ο Νοέμβριος - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης