Ελεονώρα Μελέτη: Οι κακοποιητικοί άνθρωποι είναι δειλοί, σιγά μη φοβηθώ τον κάθε νταή

Ελεονώρα Μελέτη: Οι κακοποιητικοί άνθρωποι είναι δειλοί, σιγά μη φοβηθώ τον κάθε νταή

Όσα δήλωσε η παρουσιάστρια για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον επαγγελματικό της χώρο

eleonora_meleti__1_
Με αφορμή τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε με τη σειρά της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον επαγγελματικό χώρο.

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε παρακολουθώντας το απόσπασμα με τον θεατρικό παραγωγό να κλαίει, ενώ διηγείται την ιστορία του και ξέσπασε, αναφερόμενη σε όσα έζησε η ίδια μέχρι σήμερα στην καριέρα της.

«Εγώ το έχω δηλώσει και δημόσια. Το μόνο που δεν έχω πει ποτέ είναι το όνομά του, αλλά έχω πει ότι έχω περάσει από συνεργασία που φοβόμουν. Πριν από κάποια χρόνια, μπορεί να μην αντιδρούσα, αλλά έχω μάθει πλέον να αντιδράω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι δειλοί, να το ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coomr4p3fqxl)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τέτοιες συμπεριφορές έχουν μόνο οι δειλοί. «Οι κακοποιητικές συμπεριφορές είναι χαρακτηριστικό δειλών ανθρώπων. Είναι πάρα πολύ δειλοί οι κακοποιητικοί άνθρωποι. Πρέπει απλά να βρεις τη δύναμη και να πεις σε αυτόν τον δειλό να κάνει άκρη. Εγώ σαφώς και το έκανα», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν πρόκειται να φοβηθεί ποτέ της κάποιον άνθρωπο με τέτοια συμπεριφορά, αφού μετά από 25 χρόνια στον χώρο, τους «μυρίζεται» από χιλιόμετρα.

«Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε νταή. Σιγά μη φοβηθώ τον οποιονδήποτε που πουλάει μούρη, ξερολίαση και αέρα. Όχι, είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, από μακριά τους μυρίζομαι πλέον. Από μακριά και δεν τους θέλω κοντά μου, τους διώχνω», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στο δήμο Καρύστου, λόγω του σεισμού

Με επικίνδυνη κακοκαιρία φεύγει ο Νοέμβριος - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Κοπέλα πήγε για μασάζ και ο μασέρ έβαλε τα χέρια του μέσα στο εσώρουχό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης