Η Άντζελα Δημητρίου έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Γεια» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη σχέση της με την Καίτη Γαρμπή.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που βρέθηκαν εκεί και αρχικά, απάντησε αν θεωρεί ότι κάποιος από τους δίσκους της θα μπορούσε να γίνει μιούζικαλ.
«Δεν ξέρω ακόμα αν κάποιος δίσκος μου θα γινόταν μιούζικαλ, κάτι φτιάχνω, αλλά δεν μπορώ να το πω», είπε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο J2US, όπου και συμμετέχει. Μάλιστα, στην κριτική επιτροπή είναι η Καίτη Γαρμπή, με την οποία φημολογούνταν ότι έχει μια «κόντρα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cookwd1vosuh)
«Το J2US είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, έχουμε μια καταπληκτική κριτική επιτροπή. Με την Καίτη Γαρμπή δεν είχαμε ποτέ, μα ποτέ καμία διαφωνία. Είμαστε μια χαρά. Την αγαπάω πολύ και το ξέρει, επίσης και την αδερφή της, τη Λιάνα. Είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», δήλωσε.
Τέλος, ανέφερε πως τα τραγούδια που θα πουν οι διαγωνιζόμενοι, τα επιλέγει πάντα η ίδια μαζί με τον Μάριο Ψιμόπουλο.
«Εγώ και ο Μάριος Ψιμόπουλος επιλέγουμε τα τραγούδια στο J2US. Δεν θεωρώ ότι είναι άδικο για τους άλλους, είναι η συμφωνία που είχα κάνει με τον Νίκο Κοκλώνη», τόνισε κλείνοντας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι