Τζέιμς Μποντ: Ποιος ηθοποιός είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ

Τζέιμς Μποντ: Ποιος ηθοποιός είναι το απόλυτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ

Πληροφορίες θέλουν τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον να έχει κάνει μυστικό δοκιμαστικό για τον ρόλο - Ενθουσιασμένη η παραγωγός

bond3463
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θεωρείται ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ντάνιελ Κρέγκ στη δημοφιλή νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Η πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας, αφού ο ηθοποιός φέρεται να συμμετείχε πρόσφατα σε ένα άκρως εμπιστευτικό δοκιμαστικό, για τον πολυπόθητο ρόλο του 007. Ο 32χρονος Τέιλορ-Τζόνσον, λέγεται ότι εντυπωσίασε στην οντισιόν την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής τους στα Pinewood Studios.

Το μυστήριο γύρω από το ποιός άντρας, θα πρωταγωνιστήσει στις επόμενες ταινίες του πράκτορα 007 και οι εικασίες για το ποιον θα δει το κοινό ως τον επόμενο πρωταγωνιστή, απασχολούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εδώ και πολύ καιρό. Το γεγονός ότι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, έκανε το συγκεκριμένο δοκιμαστικό είναι η πρώτη ασφαλής πληροφορία που θέλει έναν άντρα, να φτάνει τόσο κοντά στον Τζέιμς Μποντ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος θεωρείται το απόλυτο φαβορί, έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Kick-Ass, Avengers: Age of Ultron», «Godzilla» και «Bullet Train».

Τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ, άρχισαν να μιλούν για το κάστινγκ ύστερα από πληροφορία που αποκαλύφθηκε μέσω της Sun: «Ο Άαρον πήγε για δοκιμαστικό για να γίνει ο επόμενος Μποντ που θα βγει τον Σεπτέμβριο. Οι παραγωγοί και η Μπάρμπαρα, απλά τον λάτρεψαν» σημείωνε το δημοσίευσμα.
Κλείσιμο

Ποιος είναι ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, με την τηλεοπτική σειρά «Armadillo» πριν συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε άλλες σειρές όπως τα «The Bill» και «Casualty».

Το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Nowhere Boy», μια βιογραφική ταινία για τον Τζον Λένον, στην οποία γνωρίστηκε για πρώτη φορά με τη Σαμ Τέιλορ-Γουντ. Το ζευγάρι μάλιστα παντρεύτηκε λίγο καιρό αργότερα και η σχέση τους ξεκίνησε, όταν εκείνος ήταν 18 ετών και εκείνη 42.


Παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Babington House στο Σόμερσετ της Αγγλίας στις 21 Ιουνίου 2012 και οι δυο τους άλλαξαν στη συνέχεια τα επώνυμά τους σε Τέιλορ-Τζόνσον.

Aaron_Taylor_Johnson__2_
Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον με τη γυναίκα του, Σαμ Τέιλορ-Γουντ

Το ζευγάρι, που έχει διαφορά ηλικίας 23 ετών, απέκτησε μια 12χρονη κόρη, τη Wylda Rae και τη 10χρονη Romy Hero, ενώ η Σαμ Τέιλορ-Γουντ έχει ακόμη δυο ακόμη κόρες- την 25χρονη Αντζέλικα και τη 16χρονη Τζέσι.


Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων τον Ιούνιο, η Τέιλορ-Γουντ ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης: «10 καταπληκτικά χρόνια. Ο απίστευτος σύζυγός μου, πατέρας και των 4 κοριτσιών μου. Σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ. Η αγάπη νικάει τα πάντα».


Για τον πολυπόθητο ρόλο μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από τις ταινίες του μυστικού πράκτορα, αγνωνίζονται μια σειρά από άντρες ηθοποιούς, με σημαντικές υποκριτικές ικανότητες και απήχηση στο κοινό. Ο Ίντρις Έλμπα φέρεται να πλησίασε περισσότερο στο να γίνει ο επόμενος 007, αλλά απομακρύνθηκε από τις διαπραγματεύσεις για το franchise μετά από κάποιο καιρό.  Επίσης τη σκυτάλη από τον  Κρεγκ, ο οποίος ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Βρετανό πράκτορα 007 στην ταινία «No Time To Die»,  παραλίγο να πάρει και ο Τομ Χάρντι.

Ειδήσεις σήμερα:


Κιβωτός του Κόσμου: Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

«Καλάθι του νοικοκυριού»: Το πείραμα μπορεί και να πετύχει

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος για τον θάνατο της 21χρονης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης