Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον: Σταρ από κούνια και τώρα συμπρωταγωνιστής του Μπραντ Πιτ στο Bullet Train

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον: Σταρ από κούνια και τώρα συμπρωταγωνιστής του Μπραντ Πιτ στο Bullet Train

Βρετανός, ωραίος και ταλαντούχος, παίζει σε ταινίες από τότε που θυμάται τον εαυτό του

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
aaron-taylor-johnson
Ο Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον είναι η περίπτωση του παιδιού-θαύματος που μεγαλώνοντας εξελίχθηκε σε ηθοποιό με αξιώσεις. Σε ηλικία 6 ετών έπαιζε σε σεξπιρικά έργα στο θέατρο. Στα 10 του προσγειώθηκε στο καστ της τηλεταινίας «Αποκάλυψη», τίτλος σημαδιακός, θα έλεγες, και για τον ίδιο. Ακολούθησαν αρκετοί ρόλοι παιδιών και εφήβων σε σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, μέχρι να σβήσει το 20ό κεράκι στην τούρτα του και να κερδίσει τον ομώνυμο ρόλο στο «Kick-ass» του 2010. Κάπου εκεί έγινε σχεδόν διάσημος - «Nearly famous», άλλωστε, ήταν και ο τίτλος μιας από τις τηλεοπτικές σειρές που φιγουράρουν στο βιογραφικό του.
SPL5328067_004
Μέχρι το 2012, βέβαια, στους τίτλους εμφανιζόταν ως Ααρον Τζόνσον, που ήταν και το όνομα με το οποίο ήρθε σε αυτόν τον κόσμο. Ο γάμος με τη σκηνοθέτιδα Σαμ Τέιλορ-Γουντ, όμως, του άλλαξε και τη ζωή και την ταυτότητα. Χάριν αρμονίας, το ζεύγος υιοθέτησε το επώνυμο Τέιλορ-Τζόνσον και πλέον έτσι συστήνεται σε γνωστούς, φίλους και τους θεατές των ταινιών τους. Για την ιστορία, το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο σετ του «Ολοι θέλουν λίγη αγάπη», το 2009, όπου εκείνος υποδυόταν τον Τζον Λένον και εκείνη του έδινε οδηγίες από την καρέκλα της σκηνοθέτιδας. Τα 23 χρόνια διαφοράς στην ηλικία τους προφανώς δεν αποτέλεσαν ποτέ πρόβλημα γι’ αυτούς και, όπως μας ενημερώνουν από το κοντρόλ, παραμένουν μέχρι σήμερα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και περήφανοι γονείς δύο κοριτσιών σαν τα κρύα τα νερά.

SPL5330155_002


Ο Τέιλορ-Τζόνσον, αν και έχει τον σωματότυπο των σούπερ ηρώων, αποφεύγει να τυποποιείται σε ρόλους. Το βιογραφικό του ως ενήλικου ηθοποιού είναι πλούσιο και ενδιαφέρον. Εχει παίξει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Αννα Καρένινα», «Γκοτζίλα», «Πλάσματα της νύχτας», «Ο Τοίχος» και «Τένετ», και φυσικά έχει περάσει κι αυτός από το μαρβελοσύμπαν ως Υδράργυρος των Εκδικητών («Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» και «Εκδικητές: Η εποχή του Ultron»).

Αρχές Αυγούστου, εν μέσω διακοπών και χαλάρωσης, θα τον δούμε δίπλα στον Μπραντ Πιτ στο «Bullet Train», σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιντς, μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού, ενώ στα σκαριά έχει δυο-τρία ακόμα κινηματογραφικά πρότζεκτ για να μην πλήττει. Στα 33 του, σέρνει πίσω του ήδη μια καριέρα εικοσαετίας. Δεν έχει όμως καμία πρόθεση να βγει σε πρόωρη σύνταξη. Αλλωστε, το μόνο που ήθελε να κάνει από μικρό παιδί ήταν να γίνει ηθοποιός. Το «διάσημος» ήταν η φυσική συνέπεια του ταλέντου του και των καλών επιλογών του.

Φωτογραφία: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ανδρουλάκης θα κληθεί από τον νέο αρχηγό της ΕΥΠ να ενημερωθεί για την παρακολούθησή του


Πρόστιμα άνω των 31.000 ευρώ σε εταιρεία εμπορίας κρεάτων και 4 πρατήρια καυσίμων για αθέμιτη κερδοφορία


Η Λόπεζ φοβόταν ότι ο Άφλεκ θα άλλαζε γνώμη και τον πίεσε να παντρευτούν νωρίτερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης