Οι ταινίες με τους υπερήρωες δεν φαίνεται να αρέσουν ιδιαίτερα στον διάσημο σκηνοθέτη, ο οποίος θεωρεί πως το Χόλιγουντ υφίσταται πλέον μια «Marveloποίηση».
«Όλοι αυτοί οι ηθοποιοί έγιναν διάσημοι, επειδή έπαιξαν αυτούς τους χαρακτήρες. Αλλά δεν είναι αστέρες του κινηματογράφου. O Captain America είναι ο σταρ ή ο Thor. Όχι οι ηθοποιοί που τους υποδύονται», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο podcast «2 Bears, 1 Cave».
Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως τον ενοχλεί που οι ηθοποιοί γίνονται σταρ απλά και μόνο επειδή συμμετέχουν σε αυτό το francise.
«Ο Captain America ναι, είναι σταρ. Ο Κρις Έβανς όχι. Δεν τους υποτιμώ, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Marvelοποίησης των ταινιών του Χόλιγουντ», δήλωσε.
Ο Ταραντίνο διευκρίνισε ακόμα πως δεν «μισεί» τις ταινίες της Marvel, αλλά τις αντιπαθεί γιατί πλέον το Χόλιγουντ ενδιαφέρεται μόνο για τέτοια πρότζεκτ.
Όπως είπε, κάποτε ήταν κι εκείνος φαν του franchise, όμως με τα χρόνια, βρήκε ενδιαφέρον σε άλλες ταινίες.
«Δεν υπάρχει πραγματικά πολύς χώρος για τίποτα άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου», ξεκαθάρισε, ενώ τόνισε επίσης πως δεν πρόκειται να αναλάβει ποτέ μια τέτοια ταινία. «Πρέπει να είσαι μισθωτός για να το κάνεις αυτό κι εγώ δεν είμαι. Δεν ψάχνω δουλειά», ανέφερε κλείνοντας.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).