Κουέντιν Ταραντίνο: Η επόμενη ταινία μου θα είναι η τελευταία

Κουέντιν Ταραντίνο: Η επόμενη ταινία μου θα είναι η τελευταία

Είχε υποσχεθεί ότι θα σκηνοθετήσει μόνον 10 ταινίες - «Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την παρουσία μου» δήλωσε

quentin_tarantino
Υπήρξε το τρομερό παιδί του αμερικανικού σινεμά. Οι ταινίες του ήταν πάντα σημείο αναφοράς πολλών φανατικών θαυμαστών του. Και τώρα, έχοντας σκηνοθετήσει εννέα ταινίες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, επιβεβαιώνει ότι η δέκατη θα είναι η τελευταία του.

Ο λόγος για τον Κουέντιν Ταραντίνο που επιβεβαίωσε αυτό που είχε προαναγγείλει. Μιλώντας στο CNN ο διάσημος σκηνοθέτης απλώς επανέλαβε όσα είχε ήδη δηλώσει. «Το κάνω εδώ και πολύ καιρό, το κάνω για 30 χρόνια. Και ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την παρουσία μου», είπε.

«Το κάνω εδώ και πολύ καιρό, το κάνω για 30 χρόνια. Και ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την παρουσία μου», είπε ο Ταραντίνο.


Από το Reservoir Dogs στο Once Upon a Time in Hollywod

Ο Ταραντίνο έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο το 1992, με το Reservoir Dogs. Η ένατη και μέχρι στιγμής τελευταία του ήταν το 2019, με το Once Upon a Time in Hollywood. Η Ακαδημία του έχει απονείμει δύο όσκαρ σεναρίου για το Pulp Fiction το 1994 και το Django Unchained το 2012. Οι ταινίες είχαν και τη σκηνοθετική του υπογραφή.

Οι υπόλοιπες σκηνοθετικά αυτόνομες ταινίες του είναι οι: Jackie Brown (1997), Kill Bill: Volume 1 (2003), Kill Bill: Volume 2 (2004), Inglourious Basterds (2009) και The Hateful Eight (2015).

Στις ταινίες του δεν υπολογίζεται το Death Proof του 2007, που αποτέλεσε μέρος της Grindhouse, μαζί με την ταινία Planet Terror του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ.

Κλείσιμο
All Quentin Tarantino movies (1987-2019)


«Δεν βιάζομαι πολύ να κάνω την τελευταία μου ταινία»

Στη συνέντευξή του ο Ταραντίνο είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με μειωμένη απόδοση. «Δεν θέλω να γίνω αυτός ο ηλικιωμένος που δεν έχει επαφή όταν, ήδη, νιώθω λίγο σαν γέρος εκτός επαφής, όταν πρόκειται για τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή», υποστήριξε.

Όσον αφορά την δέκατη και τελευταία ταινία του, παραδέχθηκε ότι δεν ξέρει ποια θα είναι. «Δεν βιάζομαι πολύ να κάνω την τελευταία μου ταινία».

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν τι είναι μια ταινία - είναι κάτι που παίζει στο Netflix; Είναι κάτι που παίζει στο Amazon και οι άνθρωποι τη βλέπουν στον καναπέ; Αυτό είναι ταινία;» αναρωτήθηκε, κάνοντας ένα σχόλιο και για το πόσο η τεχνολογία έχει αλλάξει και τον κινηματογράφο.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι Τούρκοι πήγαν νύχτα στη Συρία και βομβάρδισαν το Κομπάνι


Βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη χορεύει τσιφτετέλι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της


Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης