Γκρέτα Γκέργουιγκ: Τρομοκρατήθηκα όταν ξεκίνησα να γράφω την ταινία «Barbie»
Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023 - Πρωταγωνιστές ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Μάργκοτ Ρόμπι
Εκτός από το καστ, την ημερομηνία κυκλοφορίας -το καλοκαίρι του 2023- και μερικές φωτογραφίες από παπαράτσι, δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για την πολυαναμενόμενη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ «Barbie».
Ωστόσο, η σκηνοθέτρια μίλησε για την ταινία στο podcast της Ντούα Λίπα «At Your Service», λέγοντας ότι ήταν και «ενθουσιασμένη» και «τρομοκρατημένη» όταν ξεκίνησε να γράφει το σενάριο της ταινίας.
«Ήταν τρομακτικό», είπε η Γκέργουιγκ. «Ένιωσα ίλιγγο όταν ξεκίνησα να το γράφω. Για παράδειγμα, από πού ξεκινάω; Ποια θα ήταν η ιστορία;»
Η Γκέργουιγκ, η οποία συνέγραψε το σενάριο για την ταινία με τον σύζυγό της Νόα Μπάουμπαχ, πρόσθεσε: «Αυτό που ένιωσα θα ήθελα να γνώριζα αν θα ήταν παραγωγικός τρόμος. Συνήθως τότε συμβαίνουν τα καλύτερα πράγματα. Είχα τρομοκρατηθεί από αυτό».
Η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στα γυρίσματα της ταινίας
Φωτογραφίες: SplashNews / Ideal Image
Όσον αφορά την πλοκή, η σκηνοθέτρια δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι τα στελέχη της Mattel ήταν «καταπληκτικοί συνεργάτες» που της έδειξαν «εμπιστοσύνη και ελευθερία» με το brand της Barbie. Έδωσε επίσης τα εύσημα στην σταρ και παραγωγό Μάργκοτ Ρόμπι, καθώς και στον παραγωγό Τομ Άκερλεϊ.
Η 32χρονη ηθοποιός μάλιστα, που θα υποδύεται μάλιστα τη Barbie, όπως αναφέρει η Daily Mail, πληρώθηκε με 12,5 εκατομμύρια δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ, στο πολυαναμενόμενο φιλμ. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 21η Ιουλίου του 2023.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μάργκοτ Ρόμπι έχει αναλάβει από κοινού με τον σύζυγό της, Τομ Άκερλεϊ την παραγωγή της ταινίας. Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν, για το πρότζεκτ: «Αυτός ο ρόλος, καθώς και η παραγωγή της ταινίας, είναι τεράστια τιμή για εμένα. Θεωρώ ότι θα επηρεάσει θετικά, όχι μόνο τα παιδιά, αλλά το κοινό σε όλο τον κόσμο».
«Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές αναφορές, αλλά και διάφοροι συναρπαστικοί τρόποι να προσεγγίσει κανείς αυτόν τον ρόλο. Ο κόσμος ακούει Barbie και φτιάχνει μια εικόνα στο μυαλό του για το πώς μπορεί να είναι η ταινία, όταν όμως ακούει ότι την σκηνοθετεί η Γκρέτα Γκέργουιγκ, συνειδητοποιεί ότι μάλλον δεν έχει ιδέα περί τίνος πρόκειται», είχε αναφέρει.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας