Νατάσα Κόνερι - Χάρπερ Πεκ: Οι διάσημοι παππούδες τους και το love story

Νατάσα Κόνερι - Χάρπερ Πεκ: Οι διάσημοι παππούδες τους και το love story

Τα εγγόνια του Σον Κόνερι και του Γκρέγκορι Πεκ ζουν μια κινηματογραφική ιστορία αγάπης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
koneri-pek
Oταν πριν από έναν περίπου χρόνο κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Νατάσα Κόνερι είναι ζευγάρι με τον Χάρπερ Πεκ, περιοδικά-βίβλοι των απανταχού κοσμικών, όπως το «Paris Match» και το «Tatler», έσπευσαν να τους αφιερώσουν πολλές από τις λαμπερές σελίδες τους, όπως και η λαοφιλής βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που έκανε λόγο για ένα ζευγάρι που παραπέμπει στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου.

Η Νατάσα Κόνερι είναι εγγονή του θρυλικού Τζέιμς Μποντ, του σερ Σον Κόνερι, ενώ ο Χάρπερ Πεκ είναι εγγονός του Γκρέγκορι Πεκ, του σταρ που συνδέθηκε με γυναίκες-είδωλα του Χόλιγουντ όπως η Οντρεϊ Χέπμπορν, και άφησε έντονο το αποτύπωμά του στον χώρο του παγκόσμιου θεάματος. «Για εμάς ήταν απλά οι παππούδες μας», μου λέει η Νατάσα στο τηλέφωνο από τη Νέα Υόρκη, τη στιγμή που ο Χάρπερ βρισκόταν στο Λος Αντζελες για να συναντήσει τους γονείς του. «Τηλεφώνησέ του λίγο αργότερα», μου υποδεικνύει, συμπληρώνοντας: «O Χάρπερ άργησε και έχασε την πτήση του».

Μια βραδιά από άλλη εποχή

Οι δύο σχεδόν διάσημοι πλέον νέοι, έδωσαν το «παρών» σε μια από τις σημαντικότερες κοσμικές βραδιές που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο στη γαλλική πρωτεύουσα. Στις 26 Νοεμβρίου ήταν ένα από τα ζευγάρια που πήραν μέρος στον περίφημο Bal des Debutantes, τον χορό των «αρχάριων», όπου παραδοσιακά κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στον κόσμο νεαρές γόνοι της υψηλής κοινωνίας με τον εκλεκτό της καρδιάς τους ή με τον νέο που επιλέγουν για συνοδό στη μεγάλη βραδιά που μπορεί να οδηγήσει σε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φέτος, η εκδήλωση-θεσμός πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο «Shangri-La Paris».
Así se vivió una nueva edición del exclusivo Baile de las Debutantes en París | ¡HOLA! TV

koneri-pek__5_
Κλείσιμο

Η διοργανώτρια Οφελί Ρενουάρ συγκέντρωσε γι’ ακόμη μία χρονιά στον χορό της παιδιά διασημοτήτων απ’ όλο τον κόσμο και πρίγκιπες όπως της Νορβηγίας και της Ινδίας. Το dress code ήταν black tie, επομένως τα αγόρια φορούσαν σμόκιν και οι δεσποινίδες ρούχα υψηλής ραπτικής μεγάλων οίκων. Οι συμμετέχοντες δεν είναι πάνω από 22 ετών, ενώ όλα τα κορίτσια ολοκλήρωσαν την αριστοκρατική εμφάνισή τους με πολύτιμα κοσμήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνες από τον οίκο V Muse High jewelry.


Τόσο στο δείπνο όσο και στον χορό που περιλαμβάνει το μεγαλοπρεπές event, η Νατάσα εμφανίστηκε έχοντας στο πλάι της για συνοδό τον Χάρπερ. «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στον χορό των ντεμπιτάντ», αποκαλύπτει ο εγγονός Πεκ. «Ομολογώ πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, γι’ αυτό και δεν δίστασα να ξεσηκώσω τη Νατάσα, με την οποία συζούμε εδώ και μερικούς μήνες».
koneri-pek__4_

Παρεμπιπτόντως, το 2018 ο Χάρπερ είχε συμμετάσχει στον χορό των ντεμπιτάντ με παρτενέρ του την Τζούλια ΜακΚάου, κληρονόμο της οικογένειας που ταυτίστηκε με την τηλεφωνική εταιρεία AT&T. «Ημουν πολύ αγχωμένος. Εκανα συνέχεια μαθήματα βαλς. Οταν μπήκα στην αίθουσα η αλήθεια είναι ότι ένιωσα μεγάλο στρες. Τελικά όμως απόλαυσα την όλη διαδικασία. Η φετινή βραδιά επιφυλάσσει κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα, καθώς θα έχω δίπλα μου τη Νατάσα, τον άνθρωπο που άλλαξε τη ζωή μου φέρνοντας περισσότερη χαρά στην καθημερινότητά μου».
koneri-pek__3_

Οι διάσημοι παππούδες

Εγγονή της καλλιτέχνιδας Μισελίν Ροκμπρίν και του μεγάλου Σον Κόνερι, η Νατάσα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Γαλλομαροκινό πατέρα, ο οποίος ήταν έμπορος τέχνης, και Βρετανίδα μητέρα. Σε ηλικία 14 ετών μετακομίζει στο Νασάου, στις Μπαχάμες, όπου ζουν η γιαγιά και ο αξέχαστος παππούς της: «Για εμένα ο Σον Κόνερι δεν ήταν ούτε ο Τζέιμς Μποντ, ούτε ο σταρ του σινεμά. Ηταν ο παππούς μου με τον οποίο περνούσα πολλές ώρες παίζοντας και συζητώντας. Ενας άνθρωπος ευγενικός, εκδηλωτικός και τρυφερός.

Την αγάπη που του έλειψε στα παιδικά του χρόνια είχε τον τρόπο να τη διοχετεύει στην οικογένειά του. Η ωραιότερη δραστηριότητά μου απ’ όταν ήμουν μικρή είναι το ποδόσφαιρο που παίζαμε μαζί», λέει η ίδια. Τη ρωτώ αν ο παππούς της μιλούσε καθόλου για τις ταινίες του: «Η δουλειά δεν έμπαινε στο σπίτι μας. Δεν υπήρχαν συζητήσεις για όλα όσα διαδραματίζονταν στα κινηματογραφικά πλατό. Καταλαβαίναμε ότι ο παππούς μας ήταν διάσημος από τις αντιδράσεις του κόσμου όταν περπατούσαμε μαζί του στον δρόμο, πηγαίναμε σε κάποιο εμπορικό κέντρο ή σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Δημιουργούνταν συνωστισμός από ανθρώπους που μαζεύονταν γύρω του για να του μιλήσουν και να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους», θυμάται η Νατάσα.

«Εγώ διατηρώ ελάχιστες μνήμες από τον παππού μου Γκρέγκορι Πεκ, αφού όταν πέθανε ήμουν μόνο 4 ετών. Τον θυμάμαι όμως να κάθεται στην πολυθρόνα και να με παίρνει αγκαλιά. Είμαι Πεκ από την πλευρά της μητέρας μου, από την οποία κατά καιρούς ακούω διάφορες ιστορίες. Η μητέρα μου είναι σκηνοθέτις και παραγωγός ντοκιμαντέρ και ο πατέρας μου σεναριογράφος. Είμαστε μια άκρως καλλιτεχνική οικογένεια, κάτι που σημαίνει ότι όλη μας η ζωή κινείται γύρω από ταινίες, παραγωγές και projects. Η παρουσία του παππού μου υπάρχει ουσιαστικά σαν κληρονομιά σε ό,τι κι αν κάνουμε. Ο Γκρέγκορι Πεκ δεν ήταν μόνο ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός, αλλά και ένας κοινωνικός άνθρωπος που άνοιγε συχνά το σπίτι του, προσκαλώντας σε δείπνο τους φίλους του. Η μητέρα μου μού λέει ότι το πατρικό της σπίτι ήταν κέντρο διερχομένων διασημοτήτων», περιγράφει ο Χάρπερ, αποκαλύπτοντάς μου ότι έχει πάρει το μικρό του όνομα από έναν σεναριογράφο ταινίας του παππού του.
koneri-pek__2_

Ευτυχισμένοι μαζί

Παλιοί συμμαθητές αλλά όχι φίλοι, Νατάσα και Χάρπερ ήρθαν πιο κοντά σε κάποιο πάρτυ στη Νέα Υόρκη και έκτοτε έγιναν ζευγάρι. «Εχει πλάκα γιατί οι παππούδες μας ήταν γείτονες και συνάδελφοι. Δεν γνωρίζουμε αν έτυχε να συνεργαστούν ποτέ, το σίγουρο όμως είναι ότι διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις», αναφέρει ο Χάρπερ και η Νατάσα προσθέτει: «Με τον Χάρπερ μπορεί να γνωριστήκαμε και να ήρθαμε πιο κοντά μέσω κοινών γνωστών μας, πηγαίναμε όμως στο ίδιο σχολείο, αν και είναι ελάχιστα μεγαλύτερος από εμένα. Πλέον, μένουμε μαζί στη Νέα Υόρκη και σπουδάζουμε κινηματογράφο στο Tisch School του New York University. Aπό τότε που η σχέση μας έγινε γνωστή, ο διεθνής Τύπος έχει γράψει αρκετά για εμάς. Το γεγονός ότι τα εγγόνια δύο σταρ του σινεμά είναι ζευγάρι ιντριγκάρει».

Νατάσα και Χάρπερ επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο του θεάματος. Εκείνη θέλει να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού, εκείνος δεν έχει καταλήξει ακόμα αν προτιμά να δημιουργήσει ως παραγωγός ή σκηνοθέτης. Πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα πασίγνωστο επώνυμο σε όλα αυτά; «Το να διαθέτεις ένα αναγνωρίσιμο επώνυμο είναι σίγουρα πλεονέκτημα. Υπάρχουν καθηγητές στη σχολή μου οι οποίοι γνώριζαν τον παππού μου και θυμούνται διάφορα περιστατικά. Το διάσημο επώνυμο είναι ένα κλειδί, αλλά από μόνο του δεν αρκεί. Είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, από εκεί και πέρα όμως μετράει η ατομική προσπάθεια. Εύχομαι να καταφέρω να δημιουργήσω το δικό μου όνομα που θα έχει τη δική του, ανεξάρτητη ιστορία», τονίζει η Νατάσα. «Αξία έχει το αποτύπωμα που αφήνεις εσύ ο ίδιος», συμπληρώνει ο Χάρπερ.
koneri-pek__1_

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται την καθημερινότητά του στην αμερικανική μητρόπολη. «Ξυπνάμε νωρίς για να αδράξουμε τη μέρα. Πριν καν πιούμε καφέ βγάζουμε βόλτα τη Νάλα, το σκυλάκι μας, που το έχουμε σαν παιδί μας», περιγράφει η Νατάσα και ο Χάρπερ συμπληρώνει: «Περνάμε αρκετές ώρες οι δυο μας στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι περνάμε καλά. Βλέπουμε ταινίες, συζητάμε πολύ για την τέχνη και κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Συνήθως μαγειρεύω εγώ, αφού η μαγειρική είναι το πάθος μου. Λατρεύω να ανακαλύπτω νέες γεύσεις. Γι’ αυτό και προσκαλούμε συχνά φίλους μας για φαγητό στο σπίτι». H Νατάσα Κόνερι δεν παίζει γκολφ όπως ο παππούς της, τον οποίο δεν σταματά να απολαμβάνει σε ταινίες που έχουν αφήσει εποχή. «Νομίζω πως ήταν ένας εκπληκτικός Μποντ - και όχι μόνο», λέει και την ακούω να γελάει, αμέσως μετά όμως σοβαρεύει: «Λυπάμαι μόνο που έφυγε από τη ζωή πριν ακόμα ασχοληθώ κι εγώ με τον χώρο της τέχνης.

Θα ήθελα να τον είχα κοντά μου τώρα που μπαίνω σιγά-σιγά σ’ αυτόν τον κόσμο, να με καθοδηγούσε και να ανταλλάζαμε απόψεις. Και μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που πλέον αντιλαμβάνομαι τα δεδομένα στη βιομηχανία του θεάματος».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  Le Bal / Olivier Borde / Bestimage


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης