Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ναταλία Γερμανού: Δεν είχε ενημερωθεί για την προσθήκη της Σπυροπούλου, αισθάνθηκε απειλή

Παναγιώτης Χατζηδάκης για Ναταλία Γερμανού: Δεν είχε ενημερωθεί για την προσθήκη της Σπυροπούλου, αισθάνθηκε απειλή

«Ήταν μια αμήχανη στιγμή για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε» συμπλήρωσε - Δείτε το βίντεο 

Xatzidakis-Spyropouloy-Germanoy
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από τη συχνότητα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει, σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στο περιοδικό OK!.

Σε σχετική συζήτηση που έγινε στο πάνελ, αναφέρθηκε στο πώς έζησε ο ίδιος τα γεγονότα, αμέσως μετά την προσθήκη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομάδα της εκπομπής του Alpha «Μες την καλή χαρά». Όπως αποκάλυψε κανένας από τους συντελεστές της εκπομπής δεν γνώριζε, πως παρουσιάστρια θα εντάσσονταν στο δυναμικό.

«Ξεκινήσαμε με μία σύνθεση και στην πορεία ήρθε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συνυπήρξαμε για λίγο και κάποια στιγμή έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή και μείναμε οι υπόλοιποι. Ήταν μια αμήχανη στιγμή και για τη Ναταλία, γιατί έγιναν κάποια πράγματα που δεν γνώριζε» ανέφερε ο παρουσιαστής, ενώ άφησε αιχμές για το εάν η αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή ήταν οικειοθελής ή όχι.

«Έγινε αυτή η αλλαγή στην ομάδα, έμεινε η Κωνσταντίνα, προχωρήσαμε και θυμάμαι την αμηχανία της Ναταλίας, γιατί ήταν κάτι για το οποίο δεν είχε ενημερωθεί. Ζούσε μία περίεργη φάση, ήρθε σε σύγκρουση, την στήριξε στην αρχή, αλλά στην πορεία αισθάνθηκε μία απειλή» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, επικροτώντας την απόφαση της Ναταλίας Γερμανού να αποχωρήσει από τον Alpha και να επιστρέψει λίγα χρόνια αργότερα.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cohtad9kgmbd)

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 
Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που συγκρούστηκε με τη διοίκηση του Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τελικά, έφυγε από το κανάλι.

«Διάβασα ότι η Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα, θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Για να φρεσκάρω όμως, κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της, "Σπίτι μου σπιτάκι μου", δύο ή τρία χρόνια, αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ό,τι είχα να πω, το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη».

Όπως ανέφερε παρακάτω, δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση στο θέμα, αλλά να απαντήσει σε όσους λένε ότι «η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους».

«Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο. Αν ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που συγκρούστηκε και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι, όχι με τον καλύτερο τρόπο», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Τότε λοιπόν, μου έλεγαν κάποιοι "είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα χατίρια". Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα κι έφυγα. Κι ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη κι είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Η πιο «σκοτεινή ώρα» του πολέμου στην Ουκρανία: Πάμε για το τέλος ή για κλιμάκωση;

Επεισόδιο στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό - Γονείς ζήτησαν να πάρουν τα παιδιά τους

Salt Bae: O Νουσρέτ απάντησε με μια «χρυσή» μπριζόλα στην κριτική για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης