Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα πιάνει στα «πράσα» τον Αποστόλη με τη Φρόσω

Παράδεισος των κυριών: Η Όλγα πιάνει στα «πράσα» τον Αποστόλη με τη Φρόσω

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

Papadeisos_twn_kyriwn_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και η Όλγα πιάνει στα «πράσα» τον Αποστόλη με τη Φρόσω, ενώ η Ντέπυ επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Ντίνος ζητά εξηγήσεις.

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 37 | Sneak Preview 2

Διαβάστε την περίληψη του επεισοδίου
Ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυνος για κείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί. Η συνάντηση του Άγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή, ενώ συγχρόνως η εμφάνιση ενός προσώπου φαίνεται πως θα βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Τι στάση θα κρατήσει ο Ντίνος απέναντι στη Μιράντα μετά την αποκάλυψη της πλαστής ταυτότητας; Η Όλγα ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ.
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 37 | Sneak Preview 1

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.

Ευαγγελια_Συριοπουλου__4_


Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Η πιο «σκοτεινή ώρα» του πολέμου στην Ουκρανία: Πάμε για το τέλος ή για κλιμάκωση;

Επεισόδιο στην δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό - Γονείς ζήτησαν να πάρουν τα παιδιά τους

Salt Bae: O Νουσρέτ απάντησε με μια «χρυσή» μπριζόλα στην κριτική για τον λογαριασμό των 161.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης