Asia Express: Αποχώρησαν από την Ταϊλάνδη ο Μαυρίδης και η Καθάργια - Δείτε βίντεο

Asia Express: Αποχώρησαν από την Ταϊλάνδη ο Μαυρίδης και η Καθάργια - Δείτε βίντεο

Το απίστευτο ξέσπασμα της Κρίστης μπροστά στις κάμερες και η ανατροπή στον αγώνα επάθλου

Collage_Maker-21-Nov-2022-01_09-AM
Μια ακόμη εβδομάδα στο Asia Express ολοκληρώθηκε για τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής από το STAR.

Στο race αποχώρησης συμμετείχαν τέσσερα ζευγάρια. Ένα εξ αυτών, παρερμήνευσε τον χάρτη με τις οδηγίες, με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου.

Ο Γιάννης και ο Λευτέρης παρακολουθούσαν σε ρόλο θεατή τη διαδικασία, καθώς ως νικητές της τελευταίας ασυλίας, είχαν περάσει απευθείας στην επόμενη φάση του ταξιδιωτικού παιχνιδιού.

Δυστυχώς, τα μαντάτα δεν ήταν καλά για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι πήγαν από άλλη πύλη και αυτό το λάθος, στοίχισε τη θέση τους στο Asia Express.

Είναι μια εμπειρία απίστευτη που θα έχει να τη λέει και στα παιδιά του σημείωσε ο tattoo artist, ενώ σε άλλο σημείο εξέφρασε τη χαρά του που τη μοιράστηκε με τη σύζυγό του. Ως προτεραιότητα άλλωστε, είχε βάλει την ασφάλεια της αγαπημένης τους και μετά τη διεκδίκηση οποιουδήποτε επάθλου.

Μετανιώνει για τις στιγμές εκείνες που τους «κατάπινε το παιχνίδι» και ξεχνούσαν τον πραγματικό τους στόχο που ήταν να το χαρούν για όσο κρατησει.

Κλείσιμο
Πριν αναχωρήσουν για Ελλάδα, κρέμασαν τα μενταγιόν τους στον λαιμό του Κωνσταντίνου και του Fipster, λόγω της στενής σχέσης που τους συνδέει, η οποία ξεκίνησε από την Ασία.

Ο γνωστός YouTuber μάλιστα ήταν απαρηγόρητος, δηλώνοντας πως θα προτιμούσε να αποχωρούσε αυτός αντί για τους φίλους του.

Asia Express: Αυτό το μεγάλο φαβορί αποχώρησε!


Νωρἰτερα η Κρίστη Καθάργια είχε προχωρήσει σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μπροστά στον σύζυγό της και στις κάμερες.

Αφορμή για να γίνει έξω φρενών στάθηκε το γεγονός ότι κανείς δεν σταματούσε να τους πάρει με το αυτοκίνητο, παρά τις ατέλειωτες ώρες που έκαναν autostop στους δρόμους.

«Έχει βουλώσει το αφτί μου από τα νεύρα. Γιατί δε σταματάει κανένας; Δε με βλέπετε πώς είμαι; Τι πρέπει να κάνω για να με λυπηθείτε; Να πέσω κάτω να πεθάνω δε θα σταματήσει ένας να με πάρει», δήλωσε on camera η Κρίστη εμφανώς εκνευρισμένη.

Στη συνέχεια επισήμανε πόσο αφιλόξενοι είναι στην Ταϊλάνδη, αναπολώντας τις μέρες που βρισκόταν στο Λάος.

Asia Express: Το απίστευτο ξέσπασμα της Κρίστης μπροστά στις κάμερες


Σε ότι αφορά τη δοκιμασία με έπαθλο τα 2.500 ευρώ και ένα σημαντικό advantage, σε αυτή συμμετείχαν ο Κωνστανίνος Βασάλος με τον Fipster και ο Χρήστος Ζώτος με τον Παύλο Γαλακτερό.

Το έργο των δύο ζευγαριών δεν ήταν καθόλου εύκολο, καθώς τους ζητήθηκε να στήσουν μια τριώροφη κατασκευή από ξύλα και μπαμπού, αφού διανύσουν πρώτα μια απαιτητική διαδρομή με εμπόδια.

Ο Παύλος και ο Χρήστος αναδείχθηκαν μεγάλοι νικητές, κερδίζοντας τους πρωταθλητές, Κωνσταντίνο και Φίλιππο. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης τους αντάμειψε με ένα χρυσό αγαλματίδιο - ποδηλάτη που θα μάθαιναν στην πορεία τι θα το κάνουν.

Αναλόγως τη στρατηγική τους, οι δυο φίλοι θα έπρεπε να αποφασίσουν και με ποιο ποδήλατο θα μετακινηθούν οι αντίπαλοί τους.







Ειδήσεις σήμερα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτόπτης μάρτυρας επιβεβαιώνει τα περί ασέλγειας από τον πατέρα Αντώνιο

Ντόναλντ Τραμπ: «Ευχαριστώ, Έλον, αλλά δεν επιστρέφω στο twitter»

Μουντιάλ 2022: Η εμφάνιση-έκπληξη του Μόργκαν Φρίμαν στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης