Κουέντιν Ταραντίνο: Μετανιώνω που δεν μίλησα ποτέ στον Γουάινσταϊν, δεν είχα ακούσει για όλα αυτά που έκανε

Κουέντιν Ταραντίνο: Μετανιώνω που δεν μίλησα ποτέ στον Γουάινσταϊν, δεν είχα ακούσει για όλα αυτά που έκανε

Όπως είπε, θεωρούσε ότι ο Γουάινσταϊν ήταν απλά «ένας γυναικάς που του άρεσε η εξουσία» - «Νιώθω τόσο άσχημα, τώρα που άκουσα τις καταγγελίες» αναφέρει

kouentin_tarantino
Ο Κουέντιν Ταραντίνο μετανιώνει που δεν αντιμετώπισε ποτέ τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, μετά τις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Όπως ανέφερε ο γνωστός σκηνοθέτης στο HBO, είχε ακούσει διάφορα πράγματα για τη συμπεριφορά του παραγωγού, όμως ποτέ δεν πίστευε ότι θα είχε προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις, όπως η σεξουαλική κακοποίηση και ο βιασμός.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ τις ιστορίες που κυκλοφόρησαν αργότερα», είπε ο Ταραντίνο στον Κρις Γουάλας. «Άκουσα τις ίδιες ιστορίες που είχαν ακούσει όλοι. Αυτό που θα ήθελα να είχα κάνει ήταν να μιλήσω στον Χάρβεϊ για αυτό και να πω: "Χάρβεϊ, ξέρεις δεν μπορείς να το κάνεις αυτό"», λέει.

Εξήγησε πως ο ίδιος θεωρούσε ότι ο Γουάινσταϊν ήταν απλά «ένας γυναικάς που του άρεσε η εξουσία», ο «κλασσικός διευθυντής που του αρέσει η γραμματέας του». Αν και πλέον, κατανοεί ότι ακόμα και αυτό ήταν λάθος, αναφέρει πως «δεν ήθελε να μιλήσει στον φίλο και αφεντικό του, κατηγορώντας τον για κάτι τέτοιο».

«Θα ήταν αξιολύπητο, δεν ήθελα να σκεφτώ κάτι τέτοιο για εκείνον. Είναι μια πραγματικά δύσκολη συζήτηση», εξηγεί.

Εκ των υστέρων όμως, μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους κι όλες εκείνες τις γυναίκες που τον κατηγορούν για βιασμό ή παρενόχληση, ο Κουέντιν Ταραντίνο μετανιώνει και λέει πως θα έπρεπε να του είχε μιλήσει. «Αισθάνομαι πολύ άσχημα», καταλήγει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης