Αν και βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνηδεν χάνει στιγμή την ενέργειά της.
Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τονΔημήτρη Αλεξάνδρου, η γνωστή Instagammer το «έριξε» στον χορό.
Θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή του αγαπημένου της, ο οποίος ήθελε να χαλαρώσει βλέποντας τηλεόραση, η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε να χορεύει μπροστά του τσιφτετέλι.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φρόντισε μάλιστα, να τραβήξει βίντεο τη σύντροφό του και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
«Όταν λες να ηρεμήσεις και να κάτσεις σπίτι», ακούγεται να λέει, ενώ η Ιωάννα Τούνη τραγουδάει και χορεύει παράλληλα.
Στη συνέχεια, σταματά τον χορό της και του λέει με νάζι: «Δεν θέλω να δεις τηλεόραση, ασχολήσου μαζί μου», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της απαντά: «Αγάπη μου, αφού θες να πας να κάνεις τις δουλειές σου, άσε με να κοιμηθώ κι εγώ λίγο».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση