Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο Βασίλης Ζούλιας με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου κι έκτοτε, άλλαξε η ζωή μου

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο Βασίλης Ζούλιας με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου κι έκτοτε, άλλαξε η ζωή μου

Όσα δήλωσε για την καριέρα της, το GNTM και το Asia Express

zeneviev_mazari__2_
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο GNTM, την καριέρα της και τη Βίκυ Καγιά.

Η πρώην art director του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη φετινή της εμπειρία στο Asia Express.

«Επειδή αυτούς τους ανθρώπους τους σέβομαι πάρα πολύ, θα καθόμουν και θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Προσωπικά, δεν θα ήθελα. Μου αρέσει που έχω φύγει από το GNTM και πήγα στο Asia. Εκεί ήμουν art director. Xωρίς να στήνω τα κόνσεπτ, το να είμαι μόνο στην κριτική επιτροπή δεν με αφορά», δήλωσε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον διαγωνισμό μοντέλων.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τις πρόσφατες δηλώσεις της για το bullying που είχε υποστεί. «Η Ηλιάνα είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και ιδιαίτερα αυθόρμητη», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cofcxd1odgd5)
Κλείσιμο

Όσο για τη συμπεριφορά της στο GNTM, που ήταν ιδιαίτερα.. «δυναμική», είπε: «Στο πλαίσιο της εκπομπής οφείλεις να διαφωνήσεις και να πεις την άποψή σου. Δεν σου δίνει κανείς το σενάριο στο GNTM. Εγώ είμαι γενικά, ισχυρογνώμων και πάταγα πόδι. Εμείς με τη Βίκυ τσακωνόμασταν on camera», είπε και πρόσθεσε πως δεν κατάλαβε ποτέ το bullying που είπε ότι βίωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cofd3dlr3gu9)

Τέλος, για την καριέρα της, το πώς ξεκίνησε και το αν χρωστάει σε κάποιον όσα έχει κάνει, είπε: «Είχα την τύχη να γνωρίσω ένα βράδυ τον Βασίλη Ζούλια. Με πήρε από το αρχιτεκτονικό γραφείο, όπου φυτοζωούσα και με πέταξε στο votre beaute. Με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου κι έκτοτε, άλλαξε η ζωή μου. Δεν χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα στη Βίκυ, όχι. Έχω υπάρξει για χρόνια υπάλληλός της και με πρότεινε για έναν ρόλο, στον οποίο απέτυχα, τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου».



Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης