Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δέχθηκα παρενόχληση από γνωστό άνθρωπο του χώρου που είναι υπεράνω πάσης υποψίας

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Δέχθηκα παρενόχληση από γνωστό άνθρωπο του χώρου που είναι υπεράνω πάσης υποψίας

«Δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία ότι ο τάδε με χούφτωσε» συμπλήρωσε ο θεατρικός παταγωγός 

Mavrikios_Mavrikiou
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»  για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε κατά το παρελθόν από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, όπως τόνισε.

Με αφορμή την εμφάνισή του με την Ιλάειρα Ζήση αυτό το Σάββατο στο J2US, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε: «Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι, αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό».

«Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι σε αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου –είμαι συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω» συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cofd8wsre9nl)

Στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέσυρε «σκοτεινές» του μνήμες από το παρελθόν και ανέφερε: «Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying».

Κλείσιμο
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία αποκάλυψε: «Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε "αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι". Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»


Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης