Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ο καρκίνος, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο φόβος πως δεν θα δουλέψει ξανά

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ο καρκίνος, η σκλήρυνση κατά πλάκας και ο φόβος πως δεν θα δουλέψει ξανά

Το «ταξίδι» της ζωής της ηθοποιού από την παιδική της ηλικία μέχρι τις σοβαρές περιπέτειες της υγείας της

christina-applegate-arthrou
Το όνομα της Κριστίνα Άπλγκεϊτ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Διαδικτυακές ιστοσελίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων, γέμισαν με την είδηση ότι η ηθοποιός αποσύρεται από την ενεργό υποκριτική δράση, αφού έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Λεωφόρο της Δόξας.

Για πολύ καιρό η ηθοποιός είχε απομακρυνθεί από τα λαμπερά φώτα του Χόλιγουντ, όμως επέστρεψε, με την επιθυμία να μοιραστεί την ιστορία της ζωής της, η οποία πλέον συμπορεύεται με το αυτοάνοσο νόσημα της σκλήρυνσης κατά πλάκας
Applegate_2
Η 49χρονη ηθοποιός, που ανακοίνωσε πως πάσχει από την ασθένεια τον Αύγουστο του 2021, έχει αναφερθεί κατά καιρούς στις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν της σειράς του Netflix, «Dead to Me».

Η Άπλγκεϊτ παραχώρησε μία συνέντευξη στους New York Times, ενόψει της πρεμιέρας της τρίτης και τελευταίας σεζόν της σειράς και σχολίασε την αντίδρασή της, όταν έμαθε πως πάσχει από την ασθένεια, το καλοκαίρι του 2021. Εκείνη την εποχή, η παραγωγή έκλεισε για περίπου πέντε μήνες, καθώς ξεκίνησε τη θεραπεία της για την αυτοάνοση νόσο, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 18 κιλά– δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών» δήλωσε μεταξύ άλλων η Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στους «New York Times». 

Η ηθοποιός σε ένα «ταξίδι» της από την παιδική της ηλικία, τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, τις περιπέτειες της υγείας της, τον έρωτα, μέχρι και την πολλαπλή σκλήρυνση, έζησε μία ζωή γεμάτη, όπως το καλό κρασί. Με τις επιτυχίες και τις δύσκολες στιγμές, η Άπλγκεϊτ έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μία γυναίκα, που παρά τις τρικυμίες και τα κύματα που ορθώνονταν στην πορεία της, κατάφερε να τα προσπεράσει, έχοντας πάντοτε απλωμένο ένα «ζεστό» χαμόγελο στο πρόσωπό της.   


Το ξεκίνημα της καριέρας της
Κλείσιμο
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ γεννήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 1971 στο Λος Άντζελες και ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στα 15 της έτη, συμμετέχοντας στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Παντρεμένοι με Παιδιά» και ανοίγοντας έναν δρόμο για τη μετέπειτα συμμετοχή της στα «Jesse», «Samantha Who?», «Up All Night», «Dead to Me» και «Φιλαράκια», που την καθιέρωσαν στη μνήμη του κοινού ως την αδερφή της Ρέιτσελ, την οποία υποδύθηκε η Τζένιφερ Άνιστον.

Η παρουσία της δεν έλειψε και από τη μεγάλη οθόνη, την οποία υπηρέτησε με σθένος, με εμφανίσεις της στο «Anchorman», στο «The Big Hit», στο «Just Visiting» και σε άλλα κωμικά φιλμ της δεκαετίας του 80 και του 90.

Το μικρόβιο της υποκριτικής μπήκε για τα καλά στην ψυχοσύνθεσή της, ήδη από την ηλικία των τριών μηνών. Ήταν τότε που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives» και μαγνητοσκοπήθηκε στην αγκαλιά της επίσης ηθοποιού μητέρας της, Νάνσι Πρίντι. Η Πρίντι μεγάλωσε μόνη της την κόρη της, αφού με τον Μπόμπι Απλγκέιτ, τον πατέρα της, πήραν διαζύγιο.

Από εκείνη τη στιγμή η Αμπλγκέιτ δεν ξέφυγε από τον «εθισμό» της τηλεόρασης και γρήγορα φάνηκε πως ήταν ένα παιδί με προδιαγεγραμμένη καλλιτεχνική πορεία.

Η ζωή της χωρισμένη σε διάφορους τομείς, περιλάμβανε διαφημίσεις, πολλή τηλεόραση και αρκετό κινηματογράφο

Το μεγάλο «μπαμ» που έμελλε να αποτελέσει το εναρκτήριο βήμα για μία διαρκώς ανοδική πορεία, ήταν η συμμετοχή της στην τότε δημοφιλή κωμική σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά», στην οποία πρωταγωνίστησε όταν βρισκόταν στην ηλικία των 15 ετών. Ενσάρκωσε την Κέλι, την κόρη του Αλ Μπάντι (Εντ Ο' Νιλ) και της Πέγκι (Κέιτι Σαγκάλ), ενώ ήταν η μεγάλη αδερφή του Μπαντ (Ντέιβιντ Φαουστίνο).

Η κωμική σειρά αποδείχθηκε μία τεράστια επιτυχία, που κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών φλογερό, για 11 ολόκληρες σεζόν.
Married

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, η Άπλγκεϊτ είχε ήδη αρχίσει να δέχεται δελεαστικές προτάσεις από παραγωγούς, που ήθελαν να της παραχωρήσουν την ευκαιρία, για μία θέση στη βιομηχανία του κινηματογράφου, με εκείνη να προσπαθεί να αποτραβηχτεί από την ταμπέλα της «Κέλι Μπάντι».

Το 1998 πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Μαρκ Γουόλμπεργκ στην κωμωδία «The Big Hit» και λίγο αργότερα έπαιξε στην παρωδία «Mafia Mafia!» με τους Λόιντ Μπρίτζες και Τζέι Μορ.

Την ίδια χρονιά πήρε και έναν ρόλο στην επίσης κωμική σειρά «Jesse», για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου και έχοντας ως καθοδηγητή τα προσωπικά της βιώματα, αφού μεγάλωνε μόνη της με τη μητέρα της, υποδύθηκε και εκείνη μία ανύπαντρη μητέρα. Παρά το γεγονός ότι η σειρά είχε κάποιες «φωτεινές» στιγμές, συμπεριλαμβανομένου και ενός βραβείου People's Choice το 1999, το οριστικό τέλος επήλθε μετά από δύο σεζόν.

Στη μεγάλη οθόνη, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ εμφανίστηκε το 2001 στην κωμωδία «Just Visiting», η οποία αποδείχθηκε μια εμπορική απογοήτευση, που «κατακρεουργήθηκε» από τους κριτικούς.

Την επόμενη χρονιά, το επαγγελματικό της πλάνο, τη βρήκε με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αφού η συμμετοχή της στο «The Sweetest Thing» κοντά στην Κάμερον Ντίαζ, στο «A View From the Top» δίπλα στην Γκουίνεθ Πάλτροου και στο «Anchorman: The Legend of Ron Burgundy», κατατάσσονται στη λίστα με τις επιτυχίες της.

Το 2003 και το 2004 συμμετείχε σε δύο επεισόδια της σειρά «Τα Φιλαράκια» υποδυόμενη την Έιμι Γκριν και προτάθηκε για δύο Βραβεία Έμμυ καλύτερης γκεστ εμφάνισης, κερδίζοντας το ένα.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός συνέχισε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο σε παραγωγές όπως το «Samantha Who;» (2007), που της εξασφάλισε δύο φορές υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου ρόλου, το «Anchorman 2: The Legend Continues» (2013), το «Vacation» (2015), το «Bad Moms» (2016) και το «Dead to Me» (2019), που της χάρισε μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

Δάνεισε επίσης τη φωνή της σε πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένης της σειράς «Alvin and the Chipmunks» (2007) και «The Book of Life» (2014).
Samantha_Who_
Η προσωπική της ζωή
Η 49χρονη σήμερα ηθοποιός παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2001, τον επί χρόνια φίλο της, ηθοποιό Τζόναθον Σέιτς, με τον οποίο όμως χώρισαν απροσδόκητα τον Νοέμβριο του 2005.

Εκείνη την εποχή, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ συνάντησε τον Λι Γρίβας, με τον οποίο λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς ο Γρίβας ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά. Το τέλος της ζωής του 26χρονου τότε άνδρα, δεν άργησε να έρθει, όταν βρέθηκε νεκρός στο σαλόνι του διαμερίσματός του, από υπερβολική δόση.

Η ζωή της άλλαξε ολοκληρωτικά όταν το 2011, υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της Σάντι Γκρέις, την οποία απέκτησε με τον μουσικό Μάρτιν ΛεΝόμπλ. Το ζευγάρι είχε ήδη αρραβωνιαστεί από το 2010 και τρία χρόνια αργότερα ενώθηκε και με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Husband

Όπως έχει εξομολογηθεί η ηθοποιός, ο σύζυγός της, την είχε στηρίξει απόλυτα στην περιπέτειά της που αντιμετώπισε με τον καρκίνο, καθώς της «στάθηκε σαν βράχος». Όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της, ο άντρας της την έκανε να νιώθει όμορφη, ακόμα και μετά τη διπλή μαστεκτομή, δεν έπαψε να της υπενθυμίζει το «φως» που εξέπεμπε.

«Είμαι πολύ ευγνώμων στον Μάρτιν που ήρθε σε εκείνη τη στιγμή, επειδή ήταν ο βράχος μου σε όλο αυτό. Μου έδωσε κάτι για να θέλω πραγματικά να ζήσω και κάτι για να χαμογελάσω» είχε πει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

Ο καρκίνος του μαστού
Η πρώτη περιπέτεια της υγείας της Άπλγκεϊτ, της «χτύπησε την πόρτα» το 2008, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Η ηθοποιός έχοντας βιώσει το «τέρας», ξεκίνησε να μιλά δημόσια και να ευαισθητοποιεί το κοινό, προτάσσοντας τη σημασία της πρόληψης, ενώ αρκετές φορές παραχώρησε δωρεές σε ιδρύματα με σκοπό την έρευνα.

Το 2017 η μοίρα της επεφύλασσε μία ακόμη οδυνηρή περιπέτεια. Τότε ήταν ποθυ έκανε  χειρουργείο, για να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες της, προκειμένου να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης άλλων μορφών καρκίνου.

«Μία ξαδέρφη μου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών το 2008. Εγώ μπορώ να το αποτρέψω αυτό από το να συμβεί και σε εμένα. Με αυτό τον τρόπο έχω πάρει τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι μία ανακούφιση. Ένα λιγότερο πράγμα να απασχολεί το μυαλό μου. Τώρα ας ελπίσουμε ότι δε θα με χτυπήσει κανένα λεωφορείο στο δρόμο» είχε αναφέρει στην εκπομπή Today.

Η μετάλλαξη του γονιδίου BRCA1 και οι φόβοι για κληρονομικότητα
H Άπλγκεϊτ παρουσιάζει μετάλλαξη του γονιδίου BRCA1, η οποία την κάνει επιρρεπή την ανάπτυξη καρκίνου. Όπως είχε πει σε συνέντευξή της κατά το παρελθόν, μεγάλη της ανησυχία αποτελεί η κόρη της Σάντι, να έχει κληρονομήσει την επικίνδυνη μετάλλαξη.

«Οι πιθανότητες να έχει και η κόρη μου την ίδια μετάλλαξη με εμένα, είναι εξαιρετικά υψηλές. Την προσέχω και τις δίνω τις πιο καθαρές τροφές. Προσπαθώ να διατηρώ χαμηλά τα επίπεδα του άγχους της. Κάνω ό,τι είναι δυνατό από την πλευρά μου γνωρίζοντας ότι σε 20 χρόνια θα πρέπει να αρχίσει να κάνει κάποιες εξετάσεις. Ευελπιστώ πως μέχρι τότε θα έχουν υπάρξει περισσότερες εξελίξεις στον τομέα της ιατρικής. Καλλιεργούμε τα δικά μας λαχανικά για να σιγουρευτούμε ότι τρώμε καθαρές τροφές. Μπορεί αυτό να μην μπορούν να το κάνουν πολλοί, αλλά ο καθένας μπορεί να αγοράσει ένα φυτό ντομάτας σε γλάστρα. Έχουμε ένα 100% οργανικό σπίτι. Η κόρη μου είναι χορτοφάγος και είμαστε όλοι πολύ συνειδητοποιημένοι για τις τροφές που αγοράζουμε» είχε αναφέρει σχετικά με τον κήπο που διατηρεί.

Επίσης, μιλώντας το 2017 για το στρες είχε σημειώσει: «Αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα για να πεις σε κάποιον ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Συνήθιζα να είμαι ένας αγχωμένος άνθρωπος αλλά όχι πια. Προσπαθώ να ανασαίνω βαθύτερα και να βλέπω την καλή πλευρά όλων των πραγμάτων που συμβαίνουν στη ζωή μου».

Η αποκάλυψη για την πολλαπλή σκλήρυνση
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας στις αρχές του 2021 και μοιράστηκε την είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

«Γεια σας φίλοι. Πριν από κάποιους μήνες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι παράξενο ταξίδι. Όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζω και πάσχουν από την ίδια ασθένεια με έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Είναι δύσκολος δρόμος, όμως όπως όλοι γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Εκτός αν κάποιος βλάκας τον εμποδίσει».

Christina Applegate Reveals She Was Diagnosed with Multiple Sclerosis "A Few Months Ago" | PEOPLE

Oι δυσκολίες που έφερε στη ζωή της η ασθένεια
Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, η βαριά αυτή ασθένεια, η ηθοποιός είχε μιλήσει τον Αύγουστο του 2021 στους «New York Times» λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 18 κιλά δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών».

Η Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς του Netflix, «Dead to Me»: «Είχα μια υποχρέωση. Οι αρμόδιοι μου είπαν "ας σταματήσουμε. Δεν χρειάζεται να το τελειώσουμε. Ας βάλουμε μερικά επεισόδια μαζί με ήδη καταγεγραμμένο υλικό". Είπα "όχι, θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε με τους δικούς μου όρους". Δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχτώ αυτό. Είμαι τσαντισμένη».

Τελικά, όπως αποδείχτηκε, το διάλειμμα λειτούργησε θετικά για εκείνη: «Έπρεπε να επεξεργαστώ την απώλεια της ζωής μου, την απώλεια αυτού του μέρους του εαυτού μου. Χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο. Παρόλο που δεν μπορώ να πω: "Γιούχου, είμαι μια χαρά"».

Christina_Applegate1


Η γεννημένη στο Λος Άντζελες ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι κοιτάζοντας πίσω στον χρόνο, υπήρχαν κάποια σημάδια της ασθένειας, όπως η απώλεια της ισορροπίας της σε μια σκηνή χορού, κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς: «Μακάρι να είχα δώσει προσοχή. Αλλά ποια ήμουν εγώ για να ξέρω;».

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, εξιστορώντας στιγμές της στους «New York Times» από τα γυρίσματα, ανέφερε ότι μόλις επέστρεψε στο σετ από την παύση που έκανε, χρειαζόταν αναπηρικό καροτσάκι, για να φτάσει στο πλατό, λόγω της μειωμένης κινητικότητας της. Μάλιστα ένας τεχνικός ήχου έπρεπε, να κρατάει τα πόδια της, για να τραβήξει ορισμένα πλάνα που την έδειχναν όρθια.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τόνισε ότι δεν μπορούσαν να γυριστούν πλάνα που την έδειχναν να μπαίνει σε ένα δωμάτιο, επειδή χρειαζόταν βοήθεια. Επιπλέον σημείωσε ότι ακουμπούσε σε πόρτες, για να μπορεί να σταθεί όρθια.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν ήταν σίγουρη, αν θα βρίσκεται στην τελευταία σεζόν, καθώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινώνεται. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ήθελε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα που μένουν, τόσο για τη συμπρωταγωνίστριά της Λίντα Καρντελίνι, όσο και για τη δημιουργό της σειράς Λιζ Φέλντμαν.

Christina_Applegate11

Το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Η βραβευμένη με Emmy, Κριστίνα Άπλγκεϊτ, έλαβε το αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ το 2020, αλλά η τελετή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.

Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου στο Λος Άντζελες, πραγματοποιήθηκε και η πρώτη δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η Άπλγκεϊτ ανέβηκε στο βάθρο στην τελετή του Walk of Fame με τη βοήθεια της Κέιτι Σαγκάλ, η οποία έμεινε στη σκηνή μαζί της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μιλούσε για την κόρη της, την 11χρονη Σάντι, και την ευχαρίστησε που την υποστήριξε μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

Christina Applegate - Hollywood Walk of Fame - Live Stream

Αναφερόμενη σε εκείνη και με δάκρυα στα μάτια, η Κριστίνα Απλγκεϊτ δήλωσε: «Είσαι το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα ξέρεις. Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου. Είσαι πολλά περισσότερα από ό,τι ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο… σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου σε όλο αυτό».

Η ηθοποιός ήταν εμφανώς αλλαγμένη, μετά την αποκάλυψη για την ασθένειά της. Εμφανίστηκε στην εκδήλωση ξυπόλυτη και περπατούσε με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Ωστόσο, το χαμόγελο ζωγράφιζε σε κάθε περίπτωση το πρόσωπό της.

«Η Τζεν Χάρντινγκ θα είναι μάλλον, ο τελευταίος μου ρόλος»
Η ηθοποιός δήλωσε στο Variety πως πιθανότατα ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στη σειρά «Dead to Me», θα είναι και ο τελευταίος για εκείνη, αφού η πάθησή της, εμποδίζει την δράση της στο σετ: «Η Τζεν Χάρντινγκ θα είναι μάλλον, ο τελευταίος μου ρόλος. Με την ασθένειά μου, δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ικανή. Αλλά αυτό ήταν ένα δώρο για εμένα».

Όπως είπε, η παρουσία της στο πλατό για την κωμωδία του Netflix, τη βοήθησε να «μάθει τι είναι ικανή να κάνει. Δεν μπορούσα να δουλέψω 18 συνεχόμενες ώρες όπως όλοι, όμως ήταν τόσο στοργικοί μαζί μου» εξήγησε.

Ωστόσο, όπως είπε στη συνέντευξη της, μπορεί να σταματήσει από την υποκριτική, όμως δεν σκοπεύει να μείνει άπραγη: «Θα ήθελα να κάνω άλλα πράγματα. Έχω πολλές ιδέες στο μυαλό μου. Ο δρόμος συνεχίζει».

Applegate

Ο ρόλος στο «Dead to Me»
Στη σειρά η Άπλγκεϊτ υποδύεται τη χήρα Τζεν Χάρντινγκ η οποία, μετά την απώλεια του συζύγου της από ατύχημα με εγκατάλειψη, συναντά την ελεύθερη Τζούντι Χέιλ, την οποία υποδύεται η Καρντελίνι, σε μια ομάδα υποστήριξης.

Η απίθανη φιλία τους, τελικά, περιπλέκεται από μυστικά, ψέματα και μια τυχαία δολοφονία που θα τις συνδέσει για μια ζωή. Η πρώτη σεζόν του «Dead To Me» έκανε πρεμιέρα στο Netflix με 10 επεισόδια τον Μάιο του 2019. Η ημίωρη σκοτεινή κωμωδία επέστρεψε για δεύτερη σεζόν τον Μάιο του 2020, επίσης με 10 επεισόδια.

Dead to Me: Season 3 | Official Trailer | Netflix

Παρόλο που η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν τον Ιούνιο του 2020, η πανδημία και η διακοπή των γυρισμάτων, κράτησαν την παραγωγή σε ακινησία. Η παραγωγή της τρίτης σεζόν ξεκίνησε την άνοιξη του 2021, αλλά καθυστέρησε, καθώς η Άπλγκεϊτ έμαθε ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η τελευταία σεζόν του «Dead to Me» έκανε το ντεμπούτο της στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix.

Φωτογραφίες: Shutterstock 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης