ΟΓιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον λόγο που απείχε για 10 χρόνια από την τηλεόραση, μετά τη συμμετοχή του στο «Νησί».
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» που τον έκαναν μετά από καιρό να πει το «ναι» σε τηλεοπτική πρόταση.
«Είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για 10 χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία αυτή στο "Νησί". Συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώοπυς, που δουλέψαμε μαζί και το πιστέψαμε τόσο πολύ, που το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή, αλλά και για τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς. Δεν θέλεις μετά από κάτι τέτοιο να ρίξεις τον πήχη», είπε χαρακτηριστικά.
«Περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις "Άγριες Μέλισσες" έκανα το comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι πήγαινε να γίνει κάτι ωραίο και είπα το "ναι"», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coenlryihh81)
Όπως ανέφερε αργότερα, είχε δεχτεί πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, όμως δεν είχε βρεθεί κάτι για να τον ενθουσιάσει και να τον κάνει να δεχτεί.
«Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ κι έλεγα "όχι". Διάβαζα το σενάριο κι ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται, είτε είναι για ταινία, είτε για θέατρο, είτε για τηλεόραση», εξήγησε.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.