Ρουσλάνα: Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου

Ρουσλάνα: Η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Ελλάδα - Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου

Η νικήτρια της Eurovision του 2004 θα δώσει μία φιλανθρωπική συναυλία την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

rouslanagreece
Η Ρουσλάνα βρίσκεται στην Αθήνα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με σκοπό να δώσει μία φιλανθρωπική συναυλία υπέρ της πατρίδας της, της Ουκρανίας.

Η νικήτρια της Eurovision του 2004, θα συμμετέχει με άλλους Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Beauty Saves the World», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με σκοπό να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί στις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν και για την εκπαίδευση των παιδιών, που έχουν πληγεί από τον πόλεμο και βρίσκονται στην Ελλάδα.

Κεντρικοί παρουσιαστές στο φιλανθρωπικό Music & Fashion Show ελπίδας, θα είναι ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας και η Ιωάννα Σουλιώτη. 

Η Ουκρανή τραγουδίστρια, Ρουσλάνα Στεπάνινβα Λυζίτσκο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κρατώντας διαρκώς στα χέρια της, τη σημαία της Ουκρανίας, όπως φαίνεται και στις εικόνες που ακολουθούν.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκε και ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο είχε φτιάξει η ίδια η τραγουδίστρια και παρουσίαζε εικόνες από τον πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. 
Rouslana__3_

Τον περασμένο Μάρτιο η Ρουσλάνα είχε μιλήσει στο MEGA  για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ είχε εκφράσει και  την αγωνία για τη χώρα της: «Υπάρχουμε 30 χρόνια ως ανεξάρτητη χώρα. Ήρθε η ώρα να πούμε με αποφασιστικότητα “όχι στον πόλεμο”. Μόνο ειρήνη, εμείς επιλέγουμε το φως, εμείς επιλέγουμε την ειρήνη. Δεν θέλουμε πόλεμο. Σταματήστε να σκοτώνετε τη χώρα μου και τον λαό μου».

Βίκυ Πεζίρη - Φώτης Καρύδας - Ruslana -  Γιώργος Γκάμαρης - Ιωάννα Σουλιώτη
Βίκυ Πεζίρη - Φώτης Καρύδας - Ruslana - Γιώργος Γκάμαρης - Ιωάννα Σουλιώτη

Η Ρουσλάνα έγινε ευρύτερα γνωστή όταν κατέκτησε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2004, με το τραγούδι «Wild Dances».

Ruslana και Ιωάννα Σουλιώτη
Ruslana και Ιωάννα Σουλιώτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης