Ρουσλάνα για εισβολή στην Ουκρανία: Θέλετε ένα δεύτερο Τσέρνομπιλ;
«Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία», λέει η διάσημη τραγουδίστρια
«Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν, καμία στρατιωτική ενέργεια. Δεν παραιτούμαστε ποτέ, πιστέψτε με! Τι εννοώ για τον κόσμο όταν λέω ότι η Ουκρανία είναι σε επείγουσα κατάσταση είναι να συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ. Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας έχει καταλάβει το Τσερνόμπιλ. Προσπαθούν να καταλάβουν την πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θυμάστε το Τσερνόμπιλ; Θέλετε ένα δεύτερο Τσερνόμπιλ; Όλοι κινδυνεύουμε, όχι μόνο η Ουκρανία. Δεν έχω μήνυμα για τον Πούτιν, για εμένα είναι νεκρός. Δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή από άλλους τρομοκράτες. Πρέπει να καταλάβετε ότι ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης. Μπορείτε να καταλάβετε ότι το Κίεβο βρίσκεται σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε καταφύγια εδώ και μια βδομάδα τι γίνεται με τα μικρότερα παιδιά; Οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Έχουν πεθάνει περίπου 10.000 άνθρωποι και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες», τόνισε η Ρουσλάνα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.