Η Γαρμπή συναντά τον Φοίβο και ο Σκαρμούτσος παίρνει τους δρόμους

Η Γαρμπή συναντά τον Φοίβο και ο Σκαρμούτσος παίρνει τους δρόμους

Ολο και κάτι γίνεται στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, για να μην βαριόμαστε

garmpi
Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) πάει τον Φοίβο στον ψυχολόγο, για να του αποδείξει πως, αν είχε λύσει τα θέματά του, θα είχε γίνει ένας άλλος Φοίβος. Για την ακρίβεια… ο άλλος Φοίβος, ο συνθέτης των επιτυχιών της Καίτης Γαρμπή. Ο Φοίβος λοιπόν καλεί την Καίτη στη «Μάντρα», για να του αποδείξει πως μπορεί κι εκείνος να κάνει επιτυχία μαζί της. Η Καίτη όμως έχει γίνει φανατική οπαδός μιας εναλλακτικής γιατρού, της Μάρθας Φριντζήλα, που της επιβάλλει αφωνία, όποτε το θεωρεί εκείνη σωστό. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, Παρασκευή βράδυ στα «Νούμερα» έρχεται η Καίτη. Μία είναι η Καίτη, δεν χρειάζονται διευκρινίσεις…

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίρνει φόρα και βγαίνει έξω στις κοντινές, γνώριμες γειτονιές που εξακολουθούν να τον γοητεύουν. Από μια τέτοια περιήγηση, στην ιστορική Αγορά της Αθήνας στο Ρέντη ξεκινούν οι «ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 17.45 στον ΣΚΑΪ. Με το καλό, Δημητρό!
dimitris-skarmoutsos

Κλείσιμο
Στο Mad Walk η Μαρία Μπεκατώρου θα τραγουδήσει το «Εξωτικό χαρμάνι». Η Καλομοίρα θα κάνει πασαρέλα και η Ελενα Παπαρίζου θα απουσιάζει, καθώς η σχεδιάστρια Εφη Παπαϊωάννου δεν θα συμμετάσχει.

Πολύ ωραία ξεκίνησε η ονοματολογία για το «My style rocks». Εν αναμονή πάντως για να δούμε τι θα γίνει και με την περίπτωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία είχε ακουστεί για την θέση της παρουσιάστριας. Στη συνέχεια κάποιες πληροφορίες την ήθελαν στην θέση του κριτή. Ας περιμένουμε να δούμε που θα κάτσει η μπίλια…
IlianaPapageorgiou
Η κυρία Σοφία Παυλίδου δήλωσε πριν από δύο ημέρες ότι θα επιθυμούσε να μιλήσει μόνο στο «Happy Day» για την δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο σήμερα. Ωστόσο, ευχάριστο το ότι δικαιώθηκε.

Στήλη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην «Ελένη». Ο Δημήτρης. Στήλη. Πεντάλεπτη. Ο Δημήτρης. Μάλιστα. Να δούμε τι άλλο θα δούμε φέτος. Και ακόμη είναι Νοέμβριος. Εγώ πάντως στον Δημήτρη θα έδινα εκπομπή. Αλλά θα μου πεις, ποια είμαι εγώ; Ελα, ντε.

Αυτό το κόλπο με την παλιά και την νέα τηλεόραση, κούρασε. Όλα παλιά είναι, μην το κουράζουμε. Αυτούς και αυτά που βλέπαμε πριν από είκοσι χρόνια τους βλέπουμε ακόμα. Ας πάμε παρακάτω.

Κουίζ λίγο πονηρό: Ποιος συνεργάτης παρουσιάστριας πλασάρεται ως παράγοντας κρυφά από το κανάλι;

Ειδήσεις σήμερα:

Πουλήθηκε 2,3 εκατ. ευρώ η μπάλα που ο Μαραντόνα έστειλε στα δίχτυα με το «χέρι του Θεού»

Βίντεο ντοκουμέντο: «Κάτσε κάτω ρε» φώναζαν γονείς στον 35χρονο για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών στην Κω

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ - Είναι η πρώην του Πολ Γουέσλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης