Ο Στάθης Σχίζας, νικητής του τελευταίου Survivor, μίλησε για το νέο πρότζεκτ που έρχεται από την παραγωγή του ριάλιτι, το Survivor All Star και ανέφερε τα ονόματα των παικτών που θα έκαναν το ριάλιτι επιβίωσης ενδιαφέρον.
Ο επιχειρηματίας «εισέβαλε» στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.
«Δεν περίμενα ότι θα βγω νικητής του Survivor. Το πιο δύσκολο κομμάτι ξεκίνησε τις πρώτες μέρες που ήταν η πείνα. Μετά αυτό που δεν παλεύεται είναι οι άνθρωποι που έχεις αφήσει πίσω, που είσαι μόνος σου. Δεν μπορείς να εμπιστευτείς, είσαι με αγνώστους. Μόλις ανοίγεις την καρδιά σου, αυτοί ανοίγουν την κάμερα. Μέσα στο παιχνίδι καταλαβαίνεις ποιους αγαπάς τελικά και έμειναν λίγοι δίπλα μου» δήλωσε.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.