Βασίλειος Κωστέτσος: «Το άγχος μου για να φέρω μοντέλα από το εξωτερικό με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου»

Βασίλειος Κωστέτσος: «Το άγχος μου για να φέρω μοντέλα από το εξωτερικό με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει εμφύτευση μαλλιών και ανέφερε πως στο παρελθόν έκανε ακόμα μια προσπάθεια, η οποία όμως δεν πήγε καλά

vasileios_kostetsos
Συνέντευξη έδωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος κι αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πρόσφατα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες μετά τη μεταμόσχευση.

«Τις τρεις πρώτες ημέρες, πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά κι αριστερά και δημοσιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε, το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω, μαζεύτηκε στα μάγουλα. Ευτυχώς, γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά», είπε.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει γιατί να μπει κανείς στον κόπο, ενώ σημείωσε πως δεν απαντάει.

«Δεν μου αρέσουν εκείνοι που γράφουν κακεντρεχή σχόλια. Εγώ δεν μπαίνω στο προφίλ σου να σε ενοχλήσω, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθείς εσύ μαζί μου, χωρίς να με γνωρίζεις και ξαφνικά, να γράφεις χυδαία σχόλια από κάτω. Εγώ δεν απαντώ, γιατί τα εμμονικά άτομα δεν μπορούν να αλλάξουν την εμμονή τους. Τους μπλοκάρω και τελειώνει εκεί», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cobx65d17wuh)

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια μαλλιών που είχε, καθώς τα είχε «ταλαιπωρήσει πολύ» όπως είπε. «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, μιλάμεν για πολλές τούφες. Τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλος και ενώ συζητούσαμε για τα μαλλιά μου, μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών», ανέφερε.

Έτσι λοιπόν, πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε εμφύτευση. Ωστόσο, εξήγησε πως πρόκειται για μια πολύ επώδυνη διαδικασία.

«Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος που είχα για να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα τα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα. Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση, έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης