The Crown: Ο Πίτερ Μόργκαν άλλαξε το σενάριο του 5ου κύκλου εξαιτίας του Ντόμινικ Γουέστ

The Crown: Ο Πίτερ Μόργκαν άλλαξε το σενάριο του 5ου κύκλου εξαιτίας του Ντόμινικ Γουέστ

Αρχικά οι δημιουργοί της σειράς είχαν στο μυαλό τους μια άλλη εικόνα για τον χαρακτήρα του πρίγκιπα Κάρολου, όμως ο ηθοποιός άλλαξε τα δεδομένα

the_crown
Το «Crown» έχει χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς τον πέμπτο κύκλο.

Κατά το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς, ο πρίγκιπας Κάρολος δολοπλοκεί εναντίον της βασίλισσας Ελισάβετ, σε μια προσπάθεια να διεκδικήσει τον θρόνο και τον τίτλο του μονάρχη.

Ωστόσο, δεν ήταν εξ' αρχής αυτό το σενάριο της σειράς. Όπως βλέπουμε στο πρώτο επεισόδιο, ο Κάρολος επισκέπτεται τον τότε πρωθυπουργό της χώρας και του τονίζει πως ο λαός δεν θεωρεί τη βασίλισσα Ελισάβετ ιδανική για μονάρχη της Βρετανίας.

v1Md2OB8Iv4JSoni3cE1nLyU9Gc

Όπως ανέφερε ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, η πλοκή ήταν εντελώς διαφορετική, πριν επιλεχθεί για τον ρόλο ο Ντόμινικ Γουέστ. Ωστόσο, η δυναμική του ηθοποιού τον έκανε να αλλάξει γνώμη για τον ήρωά του.

Μιλώντας στο podcast της σειράς, ανέφερε πως «τη στιγμή που ο Ντόμινικ ξεκίνησε να διαβάζει τον ρόλο του Κάρολου, είπαμε "οκ, αυτός είναι ένας άλλος χαρακτήρας"». «Με τον Τζον Ο'Κόνορ υπήρχε μια ευαισθησία και μια ευθραυστότητα στον χαρακτήρα, κάτι που χαρακτήριζε τον νεαρό Κάρολο την περίοδο που στέφθηκε πρίγκιπας της Ουαλίας», εξηγεί.



Κλείσιμο
Ο Ντόμινικ Γουέστ όμως, είναι ένας εντελώς διαφορετικός ηθοποιός και σε καμία περίπτωση δεν θα του ταίριαζε να υποδυθεί έναν «εύθραυστο Κάρολο». «Είναι ένας βαρύτονος άνδρας με αυτοπεποίθηση, στο άνθος της ηλικίας του. Οπότε, αν το συνδυάσεις αυτό με την Ιμέλντα, που είναι ένα πιο... ευαίσθητο άτομο, αυτό αφήνει μια διαφορετική δυναμική στη σχέση ανάμεσα στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα της Ουαλίας», αναφέρει ο Πίτερ Μόργκαν.

«Ξαφνικά, ο Κάρολος μοιάζει με μια σημαντική απειλή. Δεν μπορούσα να γράψω κάτι αντίθετα σε αυτό, αλλά κάτι που έπρεπε να ταιριάζει με αυτό», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη το πρόσωπο που πιστεύεται πως άφησε τη βόμβα στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης - Δείτε βίντεο

Ο χορός του Ντόναλντ Τραμπ στον γάμο της κόρης του Τίφανι - Δείτε βίντεο

The Voice: Η επιστροφή, η Μολδαβή της... Eurovision και η «μπάντα» των κριτών - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης