Μίνα Αδαμάκη: Την Παρασκευή στο κοιμητήριο του Βύρωνα η κηδεία της ηθοποιού
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 11:00 - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Η είδηση του θανάτου τηςΜίνας Αδαμάκη έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία 78 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλαςμε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου στο κοιμητήριο του Βύρωνα.
Μάλιστα, ανέφερε πως παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.
Στη δημοσίευσή του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρει: «Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας... Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.