Μίνα Αδαμάκη: Την Παρασκευή στο κοιμητήριο του Βύρωνα η κηδεία της ηθοποιού
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 11:00 - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
Η είδηση του θανάτου τηςΜίνας Αδαμάκη έχει σκορπίσει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή, σε ηλικία 78 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλαςμε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, η κηδεία της ηθοποιού θα τελεστεί το πρωί της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου στο κοιμητήριο του Βύρωνα.
Μάλιστα, ανέφερε πως παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.
Στη δημοσίευσή του, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρει: «Την Παρασκευή στις 11:00 το πρωί από το κοιμητήριο του Βύρωνα θα αποχαιρετήσουμε την πολυαγαπημένη μας Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από κοντά μας... Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για πληροφορίες 210 38 15 879 γραφεία ΤΑΣΕΗ».
Από μια στέρεη ελληνική παραγωγική βάση σε διεθνή δύναμη με παρουσία σε πάνω από 90 χώρες, η DEMO αποδεικνύει όχι μόνο ότι η υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό, αλλά και ότι αυτή η χώρα κρύβει μέσα της τεράστιες δυνάμεις.