Μαρία Κορινθίου για την πρόταση από το «Πρωινό»: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν όλο προμελετημένο»

Μαρία Κορινθίου για την πρόταση από το «Πρωινό»: «Τώρα που το σκέφτομαι, ήταν όλο προμελετημένο»

«Είχε φύγει η Δούκισσα» τόνισε σε συνέντευξή της - Δείτε το βίντεο

korinthioy_proino37
Η Μαρία Κορινθίου που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε πώς της έγινε η πρόταση από τον σταθμό.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «After Dark», το οποίο θα προβληθεί απόψε και στην εκπομπή «OPEN Weekend» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» είπε αρχικά, η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Για τον αν φοβήθηκε το ενδεχόμενο μιας σύγκρισης με τη Δούκισσα Νομικού, που βρισκόταν στη θέση της, απάντησε: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα».

«Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην κολλάνε, να μην επικοινωνούν» είπε τέλος για τη χημεία της στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cob39pe0q061)

Όσο για τις προτάσεις που δεχόταν για χρόνια σχετικά με την παρουσίαση εκπομπών, η Μαρία Κορινθίου τόνισε πως:

«Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ανήλικος ποζάρει με όπλο σε γνωστό club της Αθήνας

Ο Ιρανός που ενέπνευσε την ταινία «Terminal» πέθανε στο αεροδρόμιο όπου έζησε για... 18 χρόνια!

Μάρτιν Σκορσέζε: Το «ευεργετικό» άσθμα, τα ναρκωτικά και οι 10 καλύτερες ταινίες του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης