Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαιώνει τον τσακωμό με τον Χρήστο Μάστορα στο X-Factor

Μαρίζα Ρίζου: Επιβεβαιώνει τον τσακωμό με τον Χρήστο Μάστορα στο X-Factor

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου» είπε η τραγουδίστρια - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή της

rizoy_mastoras
Για τη συμμετοχή της στο «X-Factor» και τον τσακωμό της με τον Χρήστο Μάστορα μίλησε η Μαρίζα Ρίζου σε συνέντευξή της που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια και coach του μουσικού σόου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «DOT» είπε για την εμπειρία που της άφησε η συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του X-Factor:

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;».

Στη συνέχεια είπε: «Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά» ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου, ενώ παραδέχθηκε ακόμη, ότι: «Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coaaz3seuz7d)


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ο γάμος της μικρότερης κόρης του Τραμπ με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος

Απίθανες δικαιολογίες στο Αυτόφωρο από σπείρα γυναικών διαρρηκτών

Το οικογενειακό δράμα πίσω από την 6χρονη που υπέστη δύο ανακοπές - Πέρυσι αυτοκτόνησε ο πατέρας της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης