Μέγκαν Φοξ: Η απάντησή της σε χρήστη που την κατηγορεί πως ενώ είναι πλούσια, δεν... ξυρίζεται - «Είμαι συντετριμμένη»

Μέγκαν Φοξ: Η απάντησή της σε χρήστη που την κατηγορεί πως ενώ είναι πλούσια, δεν... ξυρίζεται - «Είμαι συντετριμμένη»

«Έχει τόσα χρήματα και δεν μπορεί να αγοράσει ένα ξυράφι;» της γράφει, με άλλους χρήστες να συμφωνούν μαζί του - Πώς απάντησε η ηθοποιός

megan_fox
Μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Μέγκαν Φοξ στο πλευρό του Μασίν Γκαν Κέλι σχολιάστηκε έντονα από το κοινό της, μετά την παρατήρηση ενός χρήστη του Instagram.

Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει με τον αγαπημένο της, ντυμένη ξωτικό για το Χάλογουιν.


Η αποκαλυπτική φούστα που επέλεξε η σταρ άφηνε γυμνό ένα σημείο κοντά στα γεννητικά της όργανα, όπου η ίδια έχει τατουάζ. Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, ένα μέρος του τατουάζ φαίνεται.

Ωστόσο, το μελάνι που αχνοφαίνεται, μπέρδεψε έναν από τους χρήστες του Instagram, ο οποίος θεώρησε πως η Μέγκαν Φοξ απλά αμελεί την περιοχή εκείνη, μένοντας... αξύριστη.

Κλείσιμο
μεγκαν

«Έχει τόσα χρήματα και δεν μπορεί να αγοράσει ένα ξυράφι; Την έσβησα από τη λίστα μου», έγραψε ο χρήστης, με πολλούς να συμφωνούν μαζί του, λέγοντας πως αυτό είναι «αντιαισθητικό».

meg

Η ίδια ωστόσο, δεν δίστασε να δώσει την απάντησή της, λέγοντάς του: «Αναφέρεσαι λανθασμένα στο τατουάζ μου; Είτε έτσι, είτε αλλιώς, είμαι συντετριμμένη που βρίσκομαι εκτός της λίστας σου. Ήλπιζα να γίνω η σύζυγός σου».

Η ηθοποιός έχει δείξει ξανά το τατουάζ της σε παλιές της φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με μπικίνι. Το εν λόγω σχέδιο δεν είναι άλλο από το όνομα του πρώην συζύγου της, Μπράιαν Όστιν Γκριν. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν το έχει αλλάξει μετά τον χωρισμό τους.

brian


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA

Πώς βγαίνουν τα διαζύγια των τσιγγάνων στην Ελλάδα μέσω... TikTok και τα νυφοπάζαρα ανηλίκων

Η κρυφή ζωή της «βασίλισσας του πορνό» της Τάιμς Σκουέρ που γεννήθηκε στη... Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης