Μέγκαν Φοξ: Η ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη- «Μεταμορφώθηκε» σε ξωτικό

Μέγκαν Φοξ: Η ηθοποιός ποζάρει ημίγυμνη- «Μεταμορφώθηκε» σε ξωτικό

Η 36χρονη ηθοποιός άφησε... ελάχιστα στη φαντασία 

fOX_
Η Μέγκαν Φοξ χάρισε μία ακόμα αποκαλυπτική εμφάνιση στους θαυμαστές της και η 36χρονη άφησε... ελάχιστα στη φαντασία με τις δημοσιεύσεις της.

Η ηθοποίος που ξεχώρισε με την παρουσία της στα «Transformers», έβαλε «φωτιά» στο Instagram, όταν ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τη νέα της εμφάνιση για το Χάλογουιν. Η Φοξ δημοσίευσε εικόνες και βίντεο κατά τη διάρκεια της μεταμόρφωσής της, σε ξωτικό και από τη σειρά των εικόνων, δεν έλειψαν και οι ημίγυμνες φωτογραφίες.


Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στον φακό κρατώντας καλύπτωντας με τα χέρια το στήθος της, ενώ άφησε τα μακριά ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στο σώμα της, με ένα στέμμα να κοσμεί το κεφάλι της.
Meghan_Fox___2_
Κλείσιμο

Η Μέγκαν Φοξ φρόντισε να φαίνονται και τα μυτερά αφτιά της, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της σημείωσε: «Κοίταξα πολύ σοβαρά την τροποποίηση του αφτιού του ξωτικού, μετά από αυτή την εμφάνιση».
Meghan_Fox___3_

Η ηθοποιός των Transformers ολοκληρώνοντας το λουκ της, φόρεσε έναν κορσέ που ανέδειξε το μπούστο της ενώ, όπως φαίνεται να μαρτυρούν οι φωτογραφίες, άφησε την ευαίσθητη περιοχή της, εντελώς εκτεθειμένη.

Μαζί με τον αρραβωνιαστικό, Μασίν Γκαν Κέλι, πόζαραν στον φακό και τα άκρως τολμηρά σκισίματα της φορεσιάς της Φοξ, ήταν αυτά που «τρέλαναν» τους διαδικτυακούς της φίλους. Επίσης, «έντυσε» τα χέρια της με λευκά γάντια και φορώντας εντυπωσιακές μεταλλικές χρυσές μπότες, ολοκλήρωσε το σύνολο.
Meghan_Fox___4_
Meghan_Fox___5__2

Η τελευταία προκλητική εμφάνιση 
Πιο προκλητικοί από ποτέ εμφανίστηκαν στα social media η Μέγκαν Φοξ και o σύντροφός της Μασίν Γκαν Κέλι. Το ζευγάρι γιόρτασε το Halloween με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Εκείνος σαν άλλος πάπας «κοινωνεί» την αγαπημένη του η οποία υποδύεται την σκλάβα του σεξ.


Οι followers της ηθοποιού δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκαν με την προκλητική της ανάρτηση και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή.

«Μετανοήστε. Ο Ιησούς Χριστός πέθανε γι' αυτό που κάνετε τώρα. Έχετε παιδιά. Πού είναι το παράδειγμα; Ο σεβασμός; Ο χριστιανισμός δεν είναι κοστούμι. Δεν είναι θρησκεία. Είναι μια σχέση με τον Θεό», έγραψε κάποιος σε σχόλιό του.

«Τι στο δ… συμβαίνει με εσάς» έγραψε ένας άλλος

«Είναι η Μέγκαν Φοξ μαμά; Τα παιδιά της θα το δουν αυτό. Πού είναι ο σεβασμός; Αυτός ο τύπος κυριολεκτικά τη χειραγωγεί», σχολίασε κάποιος άλλος.


Νωρίτερα ο Μασίν Γκαν Κέλι και η Μέγκαν Φοξ είχαν ντυθεί Τόμι Λι και Πάμελα Άντερσον αναπαριστώντας στιγμές από το άγριο και φλογερό ειδύλλιο που είχαν ζήσει οι δυο τους.

Ο Κέλι και η Φοξ ανέβασαν βίντεο στο οποίο ο τραγουδιστής «κάνει» πως σνιφάρει κοκαΐνη από το στήθος της ηθοποιού.

O Μασίν Γκαν Κέλι «σνιφάρει» κοκαΐνη από το στήθος της Μέγκαν Φοξ



Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023



Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Κλίμα... 1916 για τον Πούτιν μετά την υποχώρηση από τη Χερσώνα

Τουρκία: «Έλληνας Θεός» στο Μετρό της Κωνσταντινούπολης τάραξε τους ισλαμιστές

Μισελίν Κόνερι: «Ο έρωτας με τον Σον ήταν κεραυνοβόλος»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης