Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν για μια ακόμη χρονιά με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη
Η πιο απολαυστική και επεισοδιακή έξοδος επιστρέφει. Το «Night Out», το ανατρεπτικό talk show του MEGA, έρχεται την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 00:10, ανανεωμένο και με ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, με αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, θα υποδέχεται τους καλεσμένους του, για δεύτερη σεζόν, σε μία ξεχωριστή ταράτσα, όπου όλα μπορούν να συμβούν.
Δημοφιλή πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν, θα απολαμβάνουν τη θέα από ψηλά και θα μιλούν σε βάθος για πράγματα που τους απασχολούν, τους συγκινούν ή τους φοβίζουν. Φυσικά, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, τα παιχνίδια, οι προκλήσεις και οι διάσημες πλέον τηλεφωνικές φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους ή συναδέλφους τους! Ξεκινώντας με ένα χαλαρό ποτό και περνώντας στο χορταστικό κυρίως πιάτο, θα αποκαλύπτουν την πιο απενοχοποιημένη πλευρά τους σε έναν οικοδεσπότη τόσο φιλόξενο, που θα τους κάνει να νιώθουν άνετα από την πρώτη στιγμή. Σαν παιχνίδι και μοίρασμα με έναν πολύ καλό τους φίλο.
Στο «Night Out» το χιούμορ, το θάρρος και η αλήθεια θα είναι τα βασικά συστατικά της πιο απρόβλεπτης νυχτερινής εξόδου.
Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!
Για δεύτερη χρονιά λοιπόν, δεν λέμε καληνύχτα, αν δεν τα πούμε όλα!
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events