Μπρουκ Σιλντς: Μετάνιωσε που είπε δημόσια ότι ήταν παρθένα

Μπρουκ Σιλντς: Μετάνιωσε που είπε δημόσια ότι ήταν παρθένα

Η ηθοποιός είπε πως μετά την αποκάλυψη για τη σεξουαλική της ζωή δεχόταν «ανατριχιαστικές» ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων της

Brooke_Shields1
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μπρουκ Σιλντς εξέθεσε τον εαυτό της στο κοινό. Η 57χρονη ηθοποιός, δήλωσε σε συνέντευξή της την Τετάρτη ότι μετανιώνει που μίλησε για την σεξουαλική της ζωή και αποκάλυψε στον κόσμο ότι ήταν παρθένα.

Η διάσημη ηθοποιός χαρακτήρισε «λάθος» το γεγονός ότι ήταν τόσο ανοιχτή για τη σεξουαλική της ζωή - ή την έλλειψή της - κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του podcast της, «Now What? With Brooke Shields».

«Θέλω να πω, νομίζω ότι ήταν, εκ των υστέρων, λίγο λάθος μου να είμαι τόσο ανοιχτή για την παρθενιά μου, επειδή όλο αυτό με κυνηγούσε στη συνέχεια», δήλωσε η πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης».

Όπως είπε ένα ολόκληρο τμήμα του βιβλίου που έγραψε το 1985, με τίτλο «On Your Own», ήταν αφιερωμένο στο αμφιλεγόμενο θέμα.

Η Σιλντς διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα δεν έγραψε εκείνη ολόκληρο το προσχέδιο, καθώς οι εκδότες το απέρριψαν και προσέλαβε συγγραφείς-φαντάσματα για την παραγωγή του τόμου.

«Σε αυτό, υπήρχε ένα κεφάλαιο, όπου συζητώ όχι την αποχή, αυτή καθαυτή, αλλά το να έχεις την επιλογή. Έπαιρνα πολλά γράμματα από κορίτσια που έλεγαν: “Ω, το αγόρι μου με πιέζει και δεν θέλω να κάνω σεξ. Τι να κάνω;” Η απάντησή μου ήταν: "Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι που δεν θέλεις"».



Κλείσιμο
Η Σιλτνς που είχε τον τίτλο «της πιο διάσημης παρθένα στον κόσμο» και υποβλήθηκε όπως είπε σε «ανατριχιαστικές» ερωτήσεις σε συνεντεύξεις που έδωσε μετά.

Η προσωπικότητα της Σιλντς αμφισβητήθηκε από νεαρή ηλικία, όταν πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από ταινίες με σεξουαλικό περιεχόμενο ως έφηβη, καθώς και σε μια διαφημιστική καμπάνια της Calvin Klein το 1980, όπου η 15χρονη τότε Σιλντς συμμετείχε στο προκλητικό τους σλόγκαν: "Ξέρετε τι μπαίνει ανάμεσα σε μένα και τα Calvins μου; Τίποτα"».

Brooke Shields Calvin Klein Jeans Commercials


Στην ίδια συζήτηση, η podcaster συνέχισε να λέει ότι οι αμήχανες πρώτες εμπειρίες της στο Χόλιγουντ της έδωσαν επίσης την επαγγελματική κατάρτιση που χρειαζόταν.

«Το να βρίσκομαι στη γραμμή του πυρός σε τόσο νεαρή ηλικία με αυτόν τον τρόπο - απέκτησα μια ανθεκτικότητα και με έβαλε σε θέση να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε σε αυτή τη βιομηχανία, η οποία μπορεί να ήταν δύσκολη», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει η υποχώρηση των Ρώσων από τη Χερσώνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης