Μαρία Βοσκοπούλου: Ευχήθηκε για τη γιορτή της Άντζελας Γκερέκου με μία παλιά φωτογραφία
Δείτε την τρυφερή εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Instagram
Η Μαρία Βοσκοπούλου ευχήθηκε στη μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, για την ονομαστική της εορτή. Ανήμερα της Σύναξης των Αρχαγγέλων και Αγγέλων, η ηθοποιός που τα τελευταία δύο χρονια πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς», απόλαυσε τη γιορτή της.
Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν, είπε τα δικά τη «χρόνια πολλά» στη μητέρα της, γράφοντας «Χαρούμενη γιορτή σε αυτό τον άνθρωπο της ζωής μου» και συνοδεύοντας το μήνυμα με μία πορτοκαλί καρδιά.
Στην εικόνα η Άντζελα Γκερέκου κρατά την αγκαλιά της, τη μονάκριβη κόρη της, όταν εκείνη βρισκόταν ακόμα σε βρεφική ηλικία. Το Instagram Story με την τρυφερή φωτογραφία, αναδημοσίευσε και η ίδια η Άντζελα Γκερέκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους