Ο γνωστός make up artist διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την κοινή του φωτογραφία με τη Νάνσυ, γεγονός που δημιούργησε ερωτηματικά στο κοινό του.
Οι ακόλουθοί του ξεκίνησαν αμέσως να τον ρωτούν για ποιο λόγο διέγραψε την ανάρτησή του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως εκείνος και η σύντροφός του έχουν τις διαφωνίες τους. Ωστόσο, δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα.
Σε story που δημοσίευσε στο προφίλ του, εξήγησε πως οι διαφωνίες αυτές τον έκαναν να σκεφτεί πιο καθαρά και να ακυρώσει τον αρραβώνα του, που θα πραγματοποιούταν σε δύο ημέρες στο Λονδίνο.
«Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.
Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας», έγραψε.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.