Τζούλια Νόβα: Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο σε όσους την υποτιμούν

Τζούλια Νόβα: Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο σε όσους την υποτιμούν

«Το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την άποψή σας» - Δείτε τη δημοσίευση του μοντέλου στο Instagram

Julia_Nova_
Η Τζούλια Νόβα ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε όλους, όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά και την υποτιμούν εξαιτίας της καταγωγής της.

Πριν από μερικούς μήνες το μοντέλο είχε μιλήσει για τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και την αγωνία για τους συγγενείς της. Ωστόσο η ίδια μέχρι και σήμερα δέχεται κακόβουλα σχόλια για τον τόπο καταγωγής της και αυτή τη φορά επέλεξε, να απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν Λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι . Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση -άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα! Με πολυ αγάπη πάντα! Φιλιά» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζούλια Νόβα.

Δείτε τη δημοσίευση 
julia-nova

«Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού σας φαίνεται τόσο προσβλητικό … τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Απο ότι φαίνεται απλός το βλέπουμε απο διαφορετική οπτική γωνία» τόνισε συμπληρώνοντας τη λεζάντα και απαντώντας σε μερικούς από τους χρήστες του διαδικτύου, που κατέκριναν την ανάρτησή της.

H Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την Ουκρανία σε ηλικία 13 ετών, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Είχε προηγηθεί το διαζύγιο των γονιών της, με τον πατέρα της να εξαφανίζεται, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει το μοντέλο σε παλαιότερες συνεντεύξεις του. 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ ζητούν από το Κίεβο να δείξει στη Ρωσία πως είναι ανοιχτό σε συνομιλίες


Πέθανε στα 34 του ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ


Μπαρτσελόνα – Αλμερία 2-0: Άνετη νίκη πρωτιάς στο «αντίο» του Πικέ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης