Το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στο MEGA

Spiti_me_to_MEGA
Ένα φιλόξενο σπίτι ανοίγει και πάλι διάπλατα τις πόρτες του γεμίζοντας τα βράδια μας με μουσική και εκλεκτή συντροφιά. Ένα «σπίτι» πλήρως ανακαινισμένο σε ανανεωμένο σκηνικό, είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί καταξιωμένους καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη.

To «Σπίτι με το MEGA», η μουσική εκπομπή του MEGA που έγινε αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, επιστρέφει για 4η σεζόν με εμβληματική οικοδέσποινα, τη Ρούλα Κορομηλά. Απόψε, στις 21:00, και κάθε Σάββατο οι βραδιές μας θα πλημμυρίζουν με αγαπημένες μελωδίες, ουσιαστικές εξομολογήσεις και μοναδικές μουσικές στιγμές.

Την εντυπωσιακή αρχή κάνουν η Πέγκυ Ζήνα και ο Κώστας Τουρνάς ανοίγοντας «το σπίτι μας». Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην ελληνική δισκογραφία μάς ταξιδεύουν μουσικά με κομμάτια που όλοι θα τραγουδάμε από το δικό μας σπίτι σαν να είμαστε εκεί, μαζί τους. Δίπλα τους θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Έλενα Παναγιωτίδου και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Δείτε το βίντεο 
Σπίτι με το MEGA: με την Π. Ζήνα και τον Κ. Τουρνά | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Σάββατο 5/11, 21:00 (trailer)

Η Πέγκυ Ζήνα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που έχουν σημαδέψει το λαϊκό ρεπερτόριο, ξεφυλλίζει το λεύκωμα των παιδικών της χρόνων και εξομολογείται άγνωστες προσωπικές ιστορίες. Ακόμα, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα με τραγούδια του σπουδαίου Σταμάτη Σπανουδάκη. Ακόμα, υποδέχεται για ένα απολαυστικό ντουέτο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος μιλάει για τη φιλία τους, ενώ η Έλενα Παναγιωτίδου, από τις πιο ξεχωριστές παρουσίες του «X Factor», ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια της Πέγκυς Ζήνα.

Σπιτι_με_το_MEGA__5___1_

Ο τραγουδοποιός Κώστας Τουρνάς μάς θυμίζει όλες εκείνες τις επιτυχίες του που αγαπήσαμε και κάνει μια συγκινητική αναδρομή με την Ιλένια Ουίλιαμς στα τραγούδια των θρυλικών Poll. Μαζί, μοιράζονται αξέχαστες στιγμές από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, τον αγαπημένο πατέρα της Ιλένια και πολύτιμο συνεργάτη του Κώστα Τουρνά. Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης μάς ταξιδεύει στα παιδικά χρόνια του Κώστα Τουρνά.

Σπιτι_με_το_MEGA__3_

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, η εμφάνιση του σπουδαίου δημιουργού Σταμάτη Σπανουδάκη, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Τα Σαββατόβραδά μας θα είναι διαφορετικά από εδώ και πέρα. Όπου ακούγονται τραγούδια, υπάρχει αγάπη και ζεστασιά.

Κλείσιμο
ΡΟΥΛΑ_ΚΟΡΟΜΗΛΑ__1_

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία EVA: Συναγερμός για τις καταιγίδες που έρχονται - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έβριζαν τον Τραμπ για τα tweets που έκανε εναντίον της Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης