Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο ξέσπασμα κατά του πατέρα της - «Ήθελα να σου πω ένα χαρούμενο άντε γ@@»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέο ξέσπασμα κατά του πατέρα της - «Ήθελα να σου πω ένα χαρούμενο άντε γ@@»

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία της από τα παλιά και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε όσα ήθελε να πει στον πατέρα της

britney-james-spears-arthrou
Με νέα ανάρτηση κατά του πατέρα της επέστρεψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα social media, στην οποία περιγράφει τη μέρα που ήθελε να πάει για σπα με τους φίλους της, αλλά η υποχρεωτική κηδεμονία της από τον ίδιο δεν της το επέτρεψε.

Για ακόμη μία φορά, η ποπ σταρ προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram και θυμάται τα δύσκολα 13 χρόνια που πέρασε, όσο ο πατέρας της, Τζέιμς Σπίαρς, είχε τον έλεγχο για ό,τι είχε να κάνει με εκείνη, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Περιγράφει μία μέρα από τη ζωή της, όταν ήθελε να πάει για σπα με τους φίλους της, αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα λόγω των περιορισμών, κάτω από τους οποίους ζούσε στην καθημερινότητά της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία της από τα παλιά και στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε:

«Τόσο περίεργο… το πρόσωπό μου είναι τόσο λευκό εδώ. Δεν το είχα ξαναδεί έτσι! Τέλος πάντων… ! Η Μπριτ έχει μερικά καλά νέα… φέτος μπόρεσα να πάρω μετρητά για πρώτη φορά με την κάρτα μου στο ATM!!! Ανάθεμα πρέπει να πω… το να μην είμαι μέρος του προγράμματος θεραπείας σκλάβων άλλαξε τη ζωή μου !!! Μάντέψτε.. Μπορώ να πάω και στα σπα τώρα !!! Θυμάμαι όταν οι 3 καλύτεροι φίλοι μου ήρθαν να με επισκεφτούν από το σπίτι… τρελάθηκαν όλοι!

Μπαμπά, μπορώ να πάω και στα σπα τώρα. Πριν παίξω εκείνο το βράδυ, είδα και τους 3 φίλους μου στο σπα σε αυτές τις κρύες καρέκλες που έβαζες τα πόδια σου!!! Ο καθένας από αυτούς είχε το δικό του μπουκάλι σαμπάνιας !!! Λοιπόν εμφανίστηκε ο Ρόμπιν και είπε "Δεν μπορείτε να πάτε εκεί μέσα" ... έτσι περίμενα 5 λεπτά έξω και έφυγα!!! Αλλά έχω κι άλλα καλά νέα… Ξέρω ότι δεν μπορούσα να πάω στα σπα γιατί φοβήθηκες ότι θα έπινα καφέ!!! Είμαι ισότιμος άνθρωπος πλέον!!! Μπορώ να πιω καφέ… και είμαι πολύ χαρούμενη!

Τέλος πάντων, απλά ήθελα να σου δώσω ένα ξεχωριστό χαρούμενο άντε γ@@».

Δείτε την ανάρτησή της
britney382



Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Ποιοι είναι οι 4 νέοι συλληφθέντες - Σεκιουριτάς, εισοδηματίας, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ

Πρόκληση από τουρκική ακταιωρό: Παρενόχλησε Παραολυμπιονίκη κολυμβητή που εκπλήρωνε το τάμα του - Δείτε βίντεο

Λιόσια: «Γάζωσαν» με 8 σφαίρες έμπορο και εξαφανίστηκαν με λευκό αγροτικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης