Ζακ Έφρον: Αντιδράσεις στο Twitter για την εμφάνισή του ως Κέβιν φον Έριχ - «Μοιάζει με τον Λόρδο Φάρκουαντ»

Ζακ Έφρον: Αντιδράσεις στο Twitter για την εμφάνισή του ως Κέβιν φον Έριχ - «Μοιάζει με τον Λόρδο Φάρκουαντ»

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και το κοινό σχολιάζει πως καμία ομοιότητα δεν έχει με τον γνωστό παλαιστή

efron_arthro
Η νέα εμφάνιση του Ζακ Έφρον για τις ανάγκες της ταινίας «The Iron Claw», όπου θα υποδυθεί τον παλαιστή Κέβιν φον Έριχ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ηθοποιού από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και το κοινό σχολιάζει πως καμία ομοιότητα δεν έχει με τον γνωστό παλαιστή.



Αντιθέτως, παραπέμπει περισσότερο στον χαρακτήρα του Λόρδου Φάρκουαντ από την ταινία του Σρεκ. Από τη στιγμή που οι χρήστες του Twitter αντιλήφθηκαν την ομοιότητα φυσικά, οι δημοσιεύσεις διαδέχονται η μια την άλλη.

Άπειρα memes κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κι ιδιαίτερα στο Twitter, που συγκρίνουν τον Ζακ Έφρον με τον Λόρδο Φάρκουαντ, ενώ όλοι κάνουν λόγο για «τον χαμένο του αδερφό».

«Είναι λες και ο Λόρδος Φάρκουαντ έχει κάνει βάρη», «Βλέπω ότι ο Λόρδος Φάρκουαντ το 'ριξε στη γυμναστική», «Μοιάζει σαν τον Λόρδο Φάρκουαντ, ενώ πήρε στεροειδή», γράφουν οι χρήστες.

Κλείσιμο
Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που εντόπισαν έναν ακόμα χαρακτήρα, στον οποίο μοιάζει ο ηθοποιός. Πρόκειται για τον διάσημο ήρωα της δεκαετίας του '80, He-Man.

Υποστηρίζουν μάλιστα, ότι ο Ζακ Έφρον είναι ο ιδανικός για να παίξει τον He-Man σε μια ταινία και να παλέψει ενάντια στον κακό Skeletor.

Μιλώντας στο ΤΜΖ, ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής δήλωσε ότι ο Ζακ Έφρον «έδειχνε υπέροχος» στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς έδειχνε ιδιαίτερα μυώδης, πιο πολύ και από την εμφάνισή του στην ταινία «Baywatch» το 2017.

«Θα είναι δύσκολη δουλειά, νομίζω, είναι πολλές πληροφορίες και πολύς χρόνος και έτσι έχουν σκληρή δουλειά μπροστά τους, αλλά είδα μια φωτογραφία του άντρα και φαινόταν υπέροχος» δήλωσε ο φον Έριχ και πρόσθεσε πως «δεν νομίζω ότι ήμουν ποτέ τόσο καλός, οπότε πιστεύω ότι θα τα πάνε υπέροχα. Βάζω στοίχημα ότι θα το κάνουν».

Ο Κέβιν φον Έριχ πρόσθεσε ακόμη, ότι ενώ έχει μιλήσει με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Σον Ντέρκιν, δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Έφρον για τον ρόλο. «Αλλά μόλις είδα αυτή τη φωτογραφία όπου φαίνεται πολύ καλός και μυώδης, είπα πρέπει πραγματικά να γυμνάζεται σκληρά» συμπλήρωσε.

Wrestler Kevin Von Erich Loves Zac Efron's Depiction Of Him In New Film | TMZ

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτωπο καταιγίδων 900 χλμ. πλησιάζει τη δυτική Ελλάδα - Δείτε χάρτες

Έρχονται δύο ακόμη εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Τραγωδία στο Σουφλί: Νεκροί ηλικιωμένοι μετά από φωτιά σε μονοκατοικία - Κατέρρευσε η στέγη και εγκλωβίστηκαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης