Ο Κάνιε Γουεστ λέει ότι ξεκινάει «νηστεία» 30 ημερών χωρίς σεξ, αλκοόλ και... ομιλία

Ο Κάνιε Γουεστ λέει ότι ξεκινάει «νηστεία» 30 ημερών χωρίς σεξ, αλκοόλ και... ομιλία

«Δεν θα μιλήσω σε κανέναν για έναν μήνα» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ράπερ, που έχει προκαλέσει σάλο με τις αντισημιτικές του δηλώσεις

kanye
Το αλκοόλ, το σεξ αλλά και την... ομιλία πρόκειται να «κόψει» για τις επόμενες 30 μέρες ο Κάνιε Γουέστ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο 45χρονος ράπερ στο Twitter.

Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του ο αμφιλεγόμενος μουσικός, η «περίοδος εξαγνισμού» του πρόκειται να διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα και θα περιλαμβάνει «λεκτική νηστεία», αλλά και αποχή από την κατανάλωση αλκοόλ, την παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού και οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα.



«Δεν θα μιλήσω σε κανέναν για έναν μήνα» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής του ο εξαιρετικά θρήσκος ράπερ, σημειώνοντας πάντως ότι το Twitter του «τα σπάει» και αφήνοντας άρα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επικοινωνεί μόνο μέσω... τιτιβισμάτων, εάν φυσικά δεν μπλοκαριστεί ξανά ο λογαριασμός του.

Μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, εξάλλου, ακολούθησαν πολλές άλλες που αφορούν κυρίως στον «πόλεμο» που υποστηρίζει ο Ye ότι δέχεται, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τους εβραίους. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες, οι αντισημιτικές δηλώσεις του ράπερ σε συνεντεύξεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και διακοπή της συνεργασίας του με μεγάλες εταιρείες, όπως η Adidas.

Ως αποτέλεσμα, ο 45χρονος έχασε το status του δισεκατομμυριούχου αλλά και τον σεβασμό πολλών φαν του, που του γύρισαν απογοητευμένοι την πλάτη.




Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Σιγκαπούρη: Τέσσερις φίλοι βίαζαν ο ένας τη γυναίκα του άλλου αφού τις νάρκωναν!

Προ των πυλών η κακοκαιρία «Εva» - Ισχυρές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα το Σάββατο

Άνεργος και εισοδηματίας ο ένας από τους συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης