Κώστας Φιλίππογλου: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι πολύ μπαλαφάρας»

Κώστας Φιλίππογλου: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι πολύ μπαλαφάρας»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες»

Fillipoglou
Ο Κώστας Φιλίππογλου βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», μοιράστηκε στιγμές και αναμνήσεις από τα μεροκάματα στην οικοδομή, τις σπουδές του, τις οποίες εγκατέλειψε για χάρη της υποκριτικής, την απρόβλεπτη αντίδραση του πατέρα του στην πρώτη του παράσταση, αλλά και το «σνομπάρισμα» στην τηλεόραση.

«Η μητέρα μου είχε δύσκολη γέννα γιατί ήμουν ο πρωτότοκος. Ο πατέρας μου ήταν οικοδόμος, κανείς δεν είχε σχέση με την υποκριτική. Έχω κάνει μεροκάματα στην οικοδομή από 15 χρονών. Έχω δουλέψει αργότερα σαν μαρμαράς, αλλά ήταν πολύ κουραστικές δουλειές. Είχα περάσει στην Νομική Θράκης και τα παράτησα όλα και πήγα στη Δραματική Σχολή» δήλωσε ο Κώστας Φιλίππογλου αρχικά.

Σχετικά με τους γονείς του και το πώς αντέδρασαν όταν τους ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική είπε: «Όταν το ανακοίνωσα, κάπως πάγωσαν και μου είπαν να κάνω ότι θέλω. Δεν είχαν καταλάβει τι σημαίνει αυτό, πόσο σημαντικό είναι για μένα. Ερχόντουσαν να με δουν με υπερηφάνεια. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη το 2000, έρχονται και οι δικοί μου και κατάλαβαν πόσο σπουδαίο είναι όλο αυτό. Τους βάζω στην πρώτη σειρά και ξαφνικά τον βλέπω να μουρμουράει. Επί δύο ώρες, με ξεμάτιαζε μη τυχόν και συμβεί κάτι στην σκηνή. Ήταν πολύ συγκινητικό. Για αυτούς ήταν ένας άλλος κόσμος και επιτέλους η μητέρα μου με χαίρεται στην τηλεόραση γιατί τον πατέρα μου τον έχασα το 2018».

Μιλώντας για την εμπερία του στις «Άγριες Μέλισσες» και τη συνεργασία του με τους ηθοποιούς είπε: «Έχεις δει τα Φιλαράκια που λέει ο Τζόι, “εγώ τα γράφω τα σενάρια γιατί αυτοί δεν γράφουν καλά σενάρια” και μετά από δύο επεισόδια τον ρίχνει ο σεναριογράφος στο ασανσέρ κάτω στο φρεάτιο; Μην την πατήσουμε έτσι τώρα και με σκοτώσουν! Έχει γίνει όμως, ναι, στις Άγριες Μέλισσες. Έχουν δείξει πολλά επεισόδια που ο Αιμίλιος Χειλάκης έσκυβε για να μην τον πιάσουν τα γέλια».

«Έχουμε κάνει διάφορα με τον Αιμίλιο Χειλάκη στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά να σου πω κάτι, αυτός το ξεκίναγε! Γιατί έλεγε συνέχεια, “μήπως εδώ να το κάνουμε έτσι” και το ξεκίναγε. Είναι πολύ μπαλαφάρας. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή και βρήκαμε εκεί τα παιδιά που ήταν όλοι υπέροχοι γιατί εγώ, ο Χειλάκης, ο Κουρής και η Καλλιμάνη μπήκαμε στην τρίτη σεζόν. Σήμερα στεναχωριέμαι πολύ που δεν τον έχω αυτόν τον νομάρχη! Αυτή ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση, στις “Άγριες Μέλισσες”» σημείωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 
Κώστας Φιλίππογλου:  «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι πολύ μπαλαφάρας»




Ειδήσεις σήμερα:

Τι προβλέπει το «χαλαρό» μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς για τον «Προσωπικό Γιατρό»

Περισσότερες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: «Τηλεφωνούσε 10 φορές τη μέρα»

Με 19 άτομα στο ίδιο κελί ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης