Ριάνα, Μάικ Τάισον και άλλοι διάσημοι, έγιναν πίνακες της... Αναγέννησης

Ριάνα, Μάικ Τάισον και άλλοι διάσημοι, έγιναν πίνακες της... Αναγέννησης

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης Kyès, μετέφερε μεγάλα ονόματα της σύγχρονης κουλτούρας σε άλλη εποχή - Δείτε μερικά από τα πορτρέτα του

Renaissance_oil_paintings
Όταν διάφορα είδη τέχνης τέμνονται, κάτι ενδιαφέρον πηγάζει από αυτό. Πόσω μάλλον, όταν το παρελθόν συναντά το μέλλον και τα πινέλα μεγάλων ζωγράφων των προηγούμενων αιώνων αντικαθίστανται από την ψηφιακή «πένα». Η φαντασία είναι ο μόνος τρόπος, με τον οποίο θα μπορούσε η σύγχρονη ποπ κουλτούρα, να συναντήσει την Αναγέννηση.

Πώς θα μπορούσε άραγε η σέξι ποπ σταρ Ριάνα να θυμίζει πίνακα του Μποτιτσέλι; Αυτό διερωτήθη και ο Γάλλος καλλιτέχνης (digital illustration), Kyès και το έκανε πράξη.


Ριάνα, Μάικ Τάισον, Κάνιε Γουέστ, Μπιγιονσέ και Σκάρλετ Γιόχανσον, είναι μερικοί από τους διασημότερους ανθρώπους του θεάματος, «ταξίδεψαν» στην εποχή της Αναγέννησης,  μέσα από τα ψηφιακά πορτρέτα του Γάλλου καλλιτέχνη.

Ο Kyès, έχει καταφέρει να γίνει viral με τις δημιουργίες του, οι οποίες αφορούν, τόσο ζωντανούς όσο και πεθαμένους σελέμπριτι, μιας και «ανέστησε» μερικές σπουδαίες προσωπικότητες, που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως ο Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, ο Kyès κατάφερε να δημιουργήσει πίνακες που παραπέμπουν σε ελαιογραφίες και να συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημοσιεύσει τα πορτέτα στο Instagram, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου, συνεργάζεται με μουσικούς και άλλους καλλιτέχνες, προκειμένου να εικονογραφήσει τα εξώφυλλα των άλμπουμ τους.

Ο δημιουργός χάρισε στους διαδικτυακούς του φίλους ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον χρόνο, παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, την αναγεννησιακή εκδοχή των: Μάιλι Σάιρους, Τζόνι Ντεπ, Αλ Πατσίνο και μερικών ακόμη από τους διασημότερους ανθρώπους στον κόσμο. 

Ακολουθούν μερικά από τα αναγεννησιακά πορτρέτα σύγχρονων καλλιτεχνών 

Τζόνι Ντεπ 
Κλείσιμο
Depp

Μικ Τζάγκερ 
Jagger

Ίγκι Ποπ

Iggy_Pop

Αλ Πατσίνο 

Pacino
Τζεφ Μπρίτζες 
Jeff


Τζέιμς Γκαντολφίνι
James_Gandoflini


Κρίστοφερ Γουόκεν

309851705_5863809993677077_7088513008161545457_n

Σκάρλετ Γιόχανσον

Johanson

Μάικ Τάισον

Tyson

Ριάνα

Rihanna

Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Bobby Brown

Ούρσουλα Κορμπερό

Ursula

Τζόντι Κόμερ

Comer

Έρικ Καντονά

Cantona

Κάνιε Γουέστ

Kanye West

Μπιγιονσέ

Beyonce
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης