Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: Πρέπει να του κόψουμε τη ζωή, να μην έχει το δικαίωμα να δουλέψει και να ζήσει;

Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: Πρέπει να του κόψουμε τη ζωή, να μην έχει το δικαίωμα να δουλέψει και να ζήσει;

«Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά;» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

tasos_kostis
Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», με αφορμή την παρουσία του στην τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για τρίτη συνεχή σεζόν. Ο ηθοποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συγγένειά του με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ απάντησε και σε όλους, όσοι λένε ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρέπει να ξαναδουλέψει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του.

«Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέλφια. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου αυστηρός σαν άνθρωπος, είναι η χαρά της δουλειάς και του γυρίσματος. Απλά δε μπορεί τις μύτες, την ψευτιά και το δήθεν και αντιδρά» σχολίασε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Όσον αφορά στον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Γιατί επιτρέπεις σε κάποιον να σου συμπεριφέρεται άσχημα; Γιατί δεν τον κόβεις έστω και αυτό το λίγο; Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δε θα πάρει ο άλλος φόρα και θα νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος».

«Έχει καταδικαστεί σε κάτι ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή; Δε μπορεί να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά; … Του αποκλείεις το δικαίωμα να δουλέψει, να ζήσει; ας τιμωρηθούν. Ας τον καταγγείλουν. Να είναι κάτι που θα είναι ποινικά κολάσιμο, να πάνε στο δικαστήριο… Ας καταδικαστεί… Αν αθωωθεί κάποιος στο δικαστήριο θα εξακολουθεί η ρετσινιά να τον κυνηγάει; Δε αθωωθεί ποτέ κι ας το πει το δικαστήριο;» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnzz4dgolv2p)


Ειδήσεις σήμερα:

Όσα έγιναν στη συναυλία της Panik: Η συγκίνηση του Αργυρού, η αποθέωση για τον 50 Cent

Ινδία: Η στιγμή της κατάρρευσης της γέφυρας - Στους 132 οι νεκροί

Ηλίας Ζερβός: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης