Κάνιε Γουέστ: Μετά τη διακοπή των συνεργασιών του, οδεύει προς την οικονομική καταστροφή

Κάνιε Γουέστ: Μετά τη διακοπή των συνεργασιών του, οδεύει προς την οικονομική καταστροφή

Δεν έχουν μείνει πολλές πηγές εσόδων για τον ράπερ - Οι εταιρείες διακόπτουν τη συνεργασία μαζί του η μία μετά την άλλη 

kanye-west__3_
Μονάχα λίγους μήνες απέχει από την οικονομική καταστροφή ο Κάνιε Γουέστ, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Οι αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο ράπερ φαίνεται πως θα του στοιχίσουν ακριβά, καθώς οι συνεργασίες του λήγουν η μία μετά την άλλη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο Ye εκτός από πολλά μετρητά, έχει και πολλά έξοδα να τακτοποιήσει, πράγμα που δυσκολεύεται να κάνει αυτή την περίοδο.



Ο ράπερ είχε πέντε πηγές εισοδήματος, εκ των οποίων οι τέσσερις έχουν κλείσει εντελώς ή έχουν πληγεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Κλείσιμο
Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Adidas, ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματός του κόβεται, γεγονός που έχει άμεσες επιπτώσεις στην οικονομική του κατάσταση. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε πως αφού διέκοψε τη συνεργασία τους για το brand «Yeezy», σύντομα θα σταματούσαν όλες οι πληρωμές. «Έπειτα από εμπεριστατωμένη εξέταση, η εταιρεία έλαβε την απόφαση να βάλει τέλος αμέσως στη σύμπραξη με τον Γε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος. «Η Adidas δεν ανέχεται τον αντισημιτισμό ούτε οποιαδήποτε άλλη μορφή λόγου μίσους», προσθέτει.

Εκτός από την Adidas όμως, και η GAP «έσβησε» τον ράπερ, ανακοινώνοντας πως αποσύρει όλα του τα προϊόντα από τα ράφια των καταστημάτων της, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και η Balenciaga.

Όσον αφορά τις συναυλίες - που θα έπρεπε να είναι ο πιο εύκολος τρόπος, για έναν σταρ να βγάλει χρήματα, ο Κάνιε Γουέστ αντιμετωπίζει κι εκεί προβλήματα. Μια πηγή από το περιβάλλον του ανέφερε στην Page Six πως η προγραμματισμένη του εμφάνιση στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες στις 4 Νοεμβρίου ακυρώθηκε από τους διοργανωτές.

Τέλος, αναφορικά με τη μουσική του και κάποιο νέο άλμπουμ που ίσως του αποφέρει κάποια έσοδα, ο Γουέστ έχει έναν δίσκο «στα σκαριά», όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία συμφωνία για τη διανομή του. Η μακροχρόνια συμφωνία του με τη δισκογραφική «Def Jam» έληξε το 2021.




Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης