Χιου Τζάκμαν για «The Son»: Το καστ χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να συνεχίσει τα γυρίσματα

Χιου Τζάκμαν για «The Son»: Το καστ χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη για να συνεχίσει τα γυρίσματα

Όσα είπε ο ηθοποιός για τη νέα ταινία του και τον θάνατο του πατέρα του που συνέπεσε με την έναρξη των γυρισμάτων

son_tzakman892
Ο Χιου Τζάκμαν έχει μιλήσει ανοιχτά για την αγάπη που είχε στον πατέρα του, αλλά απέφευγε να αναφερθεί στον θάνατό του. Ο Κρίστοφερ Τζάκμαν έφυγε από τη ζωή την «Ημέρα του Πατέρα», το 2021 λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων για το «Son», ένα οικογενειακό δράμα με πρωταγωνιστή των «Γούλβεριν».

Η ταινία αφηγείται την προβληματική σχέση μεταξύ ενός πατέρα και του έφηβου γιου του. Υπενθυμίζεται, ότι ο σταρ μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα του, αφού εκείνη τον παράτησε σε πολύ τρυφερή ηλικία και αυτός είναι ένας παράγοντας που ευθύνεται για την αδυναμία που είχε στον πατέρα του.

Παρόλα αυτά, είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ο ηθοποιός δεν έλειψε από τη δουλειά του τη μέρα που έχασε τον πατέρα του.
THE_SON__Teaser_Trailer__2022__00-00-13

Όπως εξήγησε στο Variety, επρόκειτο για μία συνειδητή απόφαση. «Ο πατέρας μου δεν έχασε ποτέ ούτε μια μέρα στη δουλειά του. Τον ένιωθα. Ήξερα ότι αν μπορούσε να μου μιλήσει, θα έλεγε: "Πρέπει να πας στη δουλειά! Τι λες;" Ένιωσα την παρουσία του στο πλατό» είπε ο 54χρονος σταρ του Μπρόντγουεϊ και στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε περισσότερα για τη ζωή του.

«Φαινομενικά είχε φύγει... ψυχικά. Θα χαμογελούσε ακόμα λίγο. Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να πεθάνει σωματικά, αλλά ήξερα ότι ήταν σαν κάποιο αντίο»  αποκάλυψε.

Το καστ στο «Son» χρειάστηκε ψυχολογική υποστήριξη

Τον θάνατο του πατέρα του διαδέχθηκαν και τα γυρίσματα του «Son» και π Τζάκμαν κλήθηκε να διαχειστεί και την απώλειά του, αλλά και το έντονο κλίμα του φιλμ.

Σύμφωνα με όσα είπε, η παραγωγή είχε προσλάβει ψυχολόγους στα γυρίσματα για να παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη τόσο στο καστ όσο και στο συνεργείο, μιας και πρόκειται για ένα δακρύβρεχτο φιλμ.

«Το θέμα ήταν πραγματικά δύσκολο. Πολλές μέρες, τα μέλη του καστ έλεγαν: "Χρειάζομαι βοήθεια", ενώ κάποιοι από αυτούς έφευγαν για λίγες ώρες» είπε ο Τζάκμαν.

Η υπόθεση του «Son»

Η ταινία ακολουθεί μια οικογένεια που προσπαθεί να ενωθεί μετά την πλήρη διάλυση της. Ο Πίτερ αντικρίζει την ήδη ταραχώδη ζωή του με το νεογέννητο παιδί του και τη σύντροφο του Μπεθ να αναστατώνεται, όταν η πρώην σύζυγος του Κέιτ εμφανίζεται με τον γιο τους, που πλέον είναι έφηβος.

Ο νεαρός που απουσιάζει εδώ και μήνες από το σχολείο, είναι ταλαιπωρημένος, απόμακρος και οργισμένος. Ο Πίτερ καθώς προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, ανησυχεί και για την Μπεθ και τον νεογέννητο γιό τους. Μια εξαιρετική πρόταση για δουλειά στην Ουάσινκτον τον δυσκολεύει να βρει τις ισορροπίες. Όμως, καθώς προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, φαίνεται να χάνει τον Νίκολας στο παρόν.

Δείτε το τρέιλερ


THE SON | Teaser Trailer (2022)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Πώς ένα μαρούλι νίκησε την πρωθυπουργό Τρας


«Θέλω να κάνουμε σεξ»: Τι είπε ο στρατιωτικός στον 15χρονο που παρενόχλησε στον Χολαργό


Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης