Γιώργος Λιάνης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα που είναι στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια»

Γιώργος Λιάνης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με μία γυναίκα που είναι στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια»

«Τη λένε Μαρία και είναι υπέροχη» τόνισε, ενώ αποκάλυψε τη σχέση του με γνωστή τραγοδίστρια στο παρελθόν - Δείτε βίντεο

lianis029
Για τη Μαρία, τη γυναίκα με την οποία είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και είναι άγνωστη στα φώτα της δημοσιότητας μίλησε ο Γιώργος Λιάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε και προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πως κάποτε είχε σχέση με γνωστή τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο-έκπληξη που έχει στη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει».

«Δέχθηκα με χαρά την πρόταση» είπε, και συμπλήρωσε: «Είμαι στην κυριολεξία η δεκαετία του ’80. Το "Όνειρο" δεν είναι απλώς ένα σκυλάδικο, είναι ένας διαταξικός χώρος, όπου πάνε όλοι. Είμαι πολύ ερωτευμένος με μια γυναίκα που ήταν στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια. Τη λένε Μαρία και είναι υπέροχη». «Ευχαρίστως θα παντρευόμουν ξανά»  πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάνης επισήμανε: «Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα. Εάν η σύντροφός μου τώρα μου ζητούσε παιδί, θα το έκανα. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Δεν ήμουν καλός πατέρας, γιατί η φιλοδοξία μου για τη δημοσιογραφία νίκησε τα πάντα».

Σχετικά με την αγάπη που έχει στις λαϊκές τραγουδίστριες, αποκάλυψε ότι: «Συνδέθηκα με πολλές λαϊκές τραγουδίστριες. Είχα σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη, μαθαίνετε και κάτι καινούργιο. Επίσης, παντρεύτηκα λαϊκή τραγουδίστρια, τη Λιζέττα Νικολάου».

Η συνάντηση Πάολας και Μίκη Θεοδωράκη

Ακόμη, ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε πως «όταν γνώρισα την Πάολα στον Θεοδωράκη, μου είπε "την άκουσα, είναι ωραία λαϊκή φωνή, αλλά μην τα πει όλα". Και του έγραψε ένα σημείωμα η Πάολα και του λέει: "Κύριε Μίκη, αγαπημένε μου Μίκη, αν δεν τα πει η γενιά η δική μου αυτά τα τραγούδια, πώς θα πάνε στην επόμενη;". Και της απαντάει ο Θεοδωράκης "πες τα όλα"».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnuwb1leomoh)




Ειδήσεις σήμερα:

Όσα γνωρίζουμε για τις υποπαραλλαγές BQ.1 και ΒQ.1.1 που βρέθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

«Δεν έτρεχα, δεν ήπια, δεν κατάλαβα ότι παρέσυρα κάποιον», λέει ο Ρομά που σκότωσε τη 15χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης