Ιωάννα Μπέλλα: Απαντά στους επικριτές της για το photoshop στο εξώφυλλό της

Ιωάννα Μπέλλα: Απαντά στους επικριτές της για το photoshop στο εξώφυλλό της

Το μοντέλο απάντησε με ένα story στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την επεξεργασία που έκανε στο πρόσωπό της σε εξώφυλλο περιοδικού που έχει ήδη κυκλοφορήσει 

ioanna-bella__1_
Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Μπέλλα για το photoshop που έκανε στο πρόσωπό της σε εξώφυλλο περιοδικού, το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει, έδωσε την απάντησή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπέλλα μοιράστηκε μία φωτογραφία από το εξώφυλλο περιοδικού, για το οποίο είχε φωτογραφηθεί και κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2021.

Ωστόσο, πολλοί παρατήρησαν πως το πρόσωπο του μοντέλου στη νέα του ανάρτηση διαφέρει σημαντικά από εκείνο στο περιοδικό, γεγονός που μαρτυρά πως σίγουρα έχει υποστεί επεξεργασία.

μπελ_2

Το κοινό της έσπευσε να σχολιάσει όχι μόνο την εμμονή της με τα φίλτρα και το photoshop, αλλά και το γεγονός πως η πράξη της δείχνει ασέβεια προς τους επαγγελματίες που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
ιωανμπελ

Θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές της, η Ιωάννα Μπέλλα ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας έτσι την... αδιαφορία της για τη γνώμη τους.

«Εάν δεν σας αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, τότε μπορείτε ελεύθερα να κοιτάτε τη "δουλειά" σας. Για όσους δεν κατάλαβαν, διαβάστε το ξανά», έγραψε.

Δείτε το story:

μπελλα




Ειδήσεις σήμερα

Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης