GNTM 5: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση που σόκαρε τους κριτές και η ευκαιρία για τις... κομμένες - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση που σόκαρε τους κριτές και η ευκαιρία για τις... κομμένες - Δείτε βίντεο

Η δοκιμασία με τα καρπούζια, το πλεονέκτημα της Μύρια, η επιστροφή του Χριστόφορου Κοτέντος και η τετράδα της Νέας Υόρκης

nikol_gntm
Ανατρεπτικό ήταν ακόμα ένα επεισόδιο του GNTM 5. Το ριάλιτι μόδας του Star ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας με την οικειοθελή αποχώρηση της Αλεξίας Κούβελα και ολοκληρώθηκε με ακόμα μια αποχώρηση, με την Νικόλ Τσούλος να ανακοινώνει στην κριτική επιτροπή πως πρέπει να φύγει για τον Καναδά.

Η 23χρονη έγινε η 4η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM 5, καθώς νωρίτερα η Αλεξία Κούβελα, το ένα από τα δύο plus size model του φετινού διαγωνισμού, συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες κι ανακοίνωσε πως θα φύγει από το παιχνίδι, επειδή οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην έξω ζωή (έχει ιδρύσει το δικό της πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα ) δεν της επιτρέπουν να κυνηγήσει το όνειρό της για την κορυφή στο GNTM.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω».

Κάποια από τα κορίτσια δεν έδειξαν να συγκινούνται με την αποχώρηση της και δεν παρέλειψαν να ρίξουν και τα καρφιά τους.

GNTM 5 | Οικειοθελής αποχώρηση έκπληξη


Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τη δοκιμασία της φωτογράφισης, τα κορίτσια οδηγήθηκαν σε έναν εξωτερικό χώρο, όπου τις υποδέχθηκαν ο Γιώργος Καράβας μαζί με το Χρήστο Μπίρμπα, ενώ μέσα σε ένα αμάξι με καρπούζια βρισκόταν η Μαίρη Βιτινάρος. Η model instructor του φετινού GNTM άρχισε να ποζάρει, ως CEO μιας επιχείρησης που πουλάει καρπούζια και φωτογραφίζεται για τις ανάγκες της καμπάνιας της εταιρείας.

Οι διαγωνιζόμενες ντύθηκαν με κομψά ρούχα και άρχισαν να ποζάρουν στην καρότσα με τα καρπούζια χρησιμοποιώντας ως prop έναν τηλεβόα.

GNTM 5 | Η σημερινή δοκιμασία απαιτεί ικανότητες πώλησης


Η Μύρια ήταν η διαγωνιζόμενη που είχε πάει τη δουλειά στην προηγούμενη δοκιμασία του GNTM 5 και ως νικήτρια είχε το advantage να τη βοηθήσει η Μαίρη Βιτινάρος και να της πει κάποια πράγματα για τις καλύτερες πόζες. Παράλληλα έπρεπε να δώσει το disadvantage, σε τρία κορίτσια τα οποία θα έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας ένα καρπούζι στα χέρια καθ΄ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης. Η Μύρια επέλεξε να δυσκολέψει την Τζούλια, τη Δέσποινα και τη Γέβα, διότι όπως είπε τις θεωρεί αδύναμες παίκτριες.

GNTM 5 | Η Μύρια μοιράζει μειονεκτήματα και καρπούζια


Αυτή τη φορά στη θέση του guest κριτή βρέθηκε ένας γνώριμος από τα παλιά. Ο Χριστόφορος Κοτέντος επέστρεψε στο GNTM για μία μοναδική εμφάνιση και ανακοίνωσε πως θα έπαιρνε μαζί του στη Νέα Υόρκη τέσσερα κορίτσια.

Η Μάρα, η Νικόλ, η Κόττυ και Ζωή είναι οι τέσσερις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισε ο επιτυχημένος σχεδιαστής και τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν! Η Μιχαέλα, η μητέρα της Μάρας, πολύ περήφανη για την κόρη της είπε: «Το γεγονός ότι ο κύριος Κοτέντος είπε ότι θα έπαιρνε τη Μάρα στη Νέα Υόρκη της έδωσε ένα πολύ μεγάλο boost χάρηκε πάρα πολύ!».

GNTM 5 - Χριστόφορος Κοτέντος | Ποια μοντέλα ξεχώρισε;


Ωστόσο όταν ήρθε η ώρα για να βγουν μπροστά τα οι δυο διαγωνιζόμενες που είχαν την καλύτερη απόδοση στη δοκιμασία... έσκασε και η «βόμβα».

Η Νικόλ ενώ είχε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες είπε στους κριτές ότι ένα πρόσωπο από την οικογένειά της αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει εκείνη να πάει στον Καναδά!

«Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα πρέπει να φύγω για Καναδά. Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δε θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου. Στην παρούσα φάση δεν έχω άλλη επιλογή μέσα μου. Χίλια συγγνώμη. Το ότι θα φύγω από εδώ δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω. Ήμουν 9 χρονών και έβλεπα GNTM και έβλεπα αυτά τα άτομα και τώρα τα είχα μπροστά μου κι εγώ είχα πάρει αυτή την απόφαση», ανέφερε η Νικόλ.

Οι κριτές έμειναν έκπληκτοι καθώς της είπαν ότι έχει πολλές προοπτικές. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αφού ήταν μία από τις αγαπημένες της διαγωνιζόμενες και την πίστευε πολύ!

«Είσαι από τα αγαπημένα μου κορίτσια και με πονάει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ σοβαρό που πρέπει να αφήσεις το όνειρό σου. 2 μήνες έμειναν μόνο. Μου έχει χαλάσει όλη η διάθεση. Δεν ήθελα να φύγεις. Είχα μεγάλα όνειρα για εσένα», ανέφερε απογοητευμένη και σταμάτησε τη διαδικασία. «Η διαδικασία σταματάει εδώ. Πηγαίνετε πίσω», είπε.

Η αποχώρηση που έφερε τα πάνω κάτω στο GNTM 5


H αποχώρηση της Νικόλ έφερε τα πάνω - κάτω στον διαγωνισμό και οι κριτές αποφάσισαν να φέρουν πίσω τα κορίτσια που δεν είχαν καταφέρει να μπουν στον διαγωνισμό.

Έξαλλοι οι κριτές με την κατάσταση των συνεχόμενων οικειοθελών αποχωρήσεων που έχουν συμβεί αποφάσισαν ότι πρέπει να λάβουν δραστικές αποφάσεις. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας πήραν την απόφαση να ξαναδούν κοπέλες που τους είχαν κάνει καλή εντύπωση από τις οντισιόν και το bootcamp και να δώσουν σε εκείνες την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι.



«Φεύγουν σαν τις μύγες. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται να κυνηγήσουν το όνειρό τους και το εγκαταλείπουν στις 15 ημέρες. Πρέπει να αλλάξουμε όλο το σύστημα. Έχουμε κορίτσια που θέλαμε να περάσουμε. Να τα ξαναδούμε από τις οντισιόν και το bootcamp», είπε ο Τάσος Σοφρωνίου με τη Βίκυ Καγιά να καταλήγει: «Θα γεμίσει με νέα πρόσωπα το GNTM!»

«Παιδιά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κρατηθεί το επίπεδο υψηλά! Θα ξαναβάλουμε τα κορίτσια που είδαμε στις οντισιόν και θέλαμε να περάσουμε αλλά για κάποιους λόγους δεν τα κατάφεραν!» είπε φανερά εκνευρισμένη η Βίκυ Καγιά στους κριτές.







Ειδήσεις σήμερα:

Ντοκιμαντέρ BBC: Είναι «ελληνικής κατασκευής» ο Πήλινος Στρατός της Κίνας;

Υπουργείο Υγείας: «Ξεκλειδώνουν» τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ - Πόσο θα κοστίζουν

Ρίσι Σούνακ: «Ενότητα ή πεθαίνουμε» - Δραματικό μήνυμα στους Τόρις, απέκλεισε τις εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης