GNTM 5: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση... έσωσε μια «τενίστρια» - Δείτε βίντεο

GNTM 5: Η διπλή οικειοθελής αποχώρηση... έσωσε μια «τενίστρια» - Δείτε βίντεο

Η πρώτη κόντρα, τα «καρφιά», το...σέξι ατύχημα της Coty, ο guest κριτής και η καλύτερη φωτογράφιση

nikol_gntm
Ανατρεπτικό ήταν το  GNTΜ5  την Δευτέρα το βράδυ καθώς η ξεκίνησε με μία σημαντική ανακοίνωση. Η Εβελίνα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας του Star λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει.

«Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν… Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» είπε η Εβελίνα, η οποία δήλωσε για το τελευταίο της σχόλιο πως δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στο GNTM .

Ανατροπή στο GNTM 5 με αποχώρηση μεγάλου φαβορί!


Οι συμπαίκτριές της σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, ενώ κάποιες άλλες είδαν με καλό μάτι την αποχώρηση ενός από τα φαβορί του GNTM.

Η Γρηγοριάνα σχολίασε την αντίδραση της Αλεξίας Κ. στην αποχώρηση της Εβελίνας, η οποία ανέφερε πως είναι καλύτερο που φεύγει τώρα που είναι στην κορυφή.

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη. Η Αλεξία Κ. πιστεύω ότι είναι πολύ ψεύτικο αυτό που βγάζει. Το κατάλαβα από τη μέρα που είχα χτυπήσει και κάθε μέρα μου έλεγε πρέπει να φύγεις οικειοθελώς. Και δεν φτάνει αυτό, όταν χτύπησε η Κάτια επέμενε να φύγει κι αυτή γιατί αυτό λέει το συμβόλαιο. Είναι ένα κορίτσι, που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει εδώ».

GNTM 5 | Τα κλάματα της Μιχαέλας και η «υποκρισία» της Αλεξίας


Η Γιέβα ήταν η νικήτρια της καλύτερης φωτογραφίας στο προηγούμενο επεισόδιο του GNTM και έτσι έχει το πλεονέκτημα των 30 επιπλέον δευτερολέπτων για τη δική της προσπάθεια στη φωτογράφιση. Σε αυτά τα 30" η Γιέβα θα μπορούσε να λάβει βοήθεια από τον coach του τένις, Νικόλα. Η Γιέβα έδωσε τα disadvantages στην Έλενα, τη Νικόλ η οποία παίζει τένις και στη Μαρία που ήταν τυχαία επιλογή μέσα από «χαρτάκια».

GNTM 5 | Σε ποια μοντέλα έδωσε το disadvantage η Γιέβα;


Οι διαγωνιζόμενες πήγαν στο γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ με στόχο να συνδυάσουν την υψηλή ραπτική με το τένις.

Οι σχεδιαστές Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσέδιδαν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτούσε το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φρόντισε να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, μετά το δεύτερο λεπτό έρχονταν πάνω τους κατά ριπάς!

Μια από τις διαγωνιζόμενες που δυσκολεύτηκαν με τη φωτογράφιση ήταν και η Coty. Συγκεκριμένα, το φόρεμά της μετακινούταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της, με την παραγωγή του ριάλιτι να την... καλύπτει.


k1
k2


«Καμιά σχέση με ότι είχα στο μυαλό μου, πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενα. Λίγο τα boobs μου δεν ήθελαν να συνεργαστούν πολύ και νομίζω σε κάποια φάση εκεί το έχασα και νεύριασα», ήταν το σχόλιο της Coty για το... σέξι ατύχημά της.



Ο πρώτος guest judge της σεζόν, ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, κατέλαβε την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα, οι οποίοι κάλεσαν μπροστά τους τις Νικόλ και Δέσποινα, με τη «δουλειά» και την καλύτερη φωτογραφία να την παίρνει η... τενίστρια Νικόλ που είχε πάρει και το disadvantage της Γιέβα.

«Κατάφερες να ‘’σπάσεις’’ τα κουτάκια σου, μικρό μου! Συγχαρητήρια» είπε η Βίκυ Καγιά στη νικήτρια της αποψινής δοκιμασίας με το τένις, η οποία αφιέρωσε τη νίκη της στον παππού της που «αγαπά» να παίζει τένις στην Κέρκυρα.



Στο τέλος της βραδιάς υπήρξε ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, αφού η Έφη Μπαντή ανακοίνωσε ότι θα φύγει για προσωπικούς λόγους, δίχως να περιμένει την ετυμηγορία του της κριτικής επιτροπής και «έσωσε» το κορίτσι που δεν είχε ικανοποιήσει με την φωτογραφία της και θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου από το GNTM.

Η Έφη αποχώρησε από το GNTM 5









Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα

ΓΓ Συνοριοφυλάκων: 23 χρόνια δεν έχω δει τέτοια απάνθρωπη εικόνα όπως αυτή με τους γυμνούς μετανάστες

Βίντεο: Η στιγμή που Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει να καλυφθεί για να γλιτώσει από drone kamikazi στο Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης